Ποιός θέλει να γίνει βοηθός του Stephen Hawking;

O γνωστός θεωρητικός φυσικός και κοσμολόγος Stephen Hawking αναζητά τεχνικό βοηθό, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στο site του.

Η ανάρτηση αυτή είναι μία ανεπίσημη πρόσκληση ενδιαφέροντος για ανθρώπους που πιστεύουν ότι έχουν τα προσόντα να καλύψουν αυτή τη θέση. Ο επιτυχών θα εργαστεί στο πλευρό του Hawking ως ερευνητής στο Πανεπιστήμιο του Cambridge και η αμοιβή υπολογίζεται στα 30.000 ευρώ.

Όποιος

επιλεγεί θα πρέπει να μπορεί να συντηρήσει το σύστημα επικοινωνίας που διαθέτει ο καθηγητής, ο οποίος πάσχει από μία νευρολογική ασθένεια που τον έχει καταστήσει παράλυτο.

Το σύστημα κίνησης της αναπηρικής καρέκλας του Hawking, καθώς και το σύστημα ομιλίας που έχει αναπτυχθεί είναι συνδεδεμένο με ένα Lenovo ThinkPad T60 με λειτουργικό Windows XP.

Έχει μόνιμα ενεργοποιημένο 3G για να είναι συνεχώς συνδεδεμένο στο internet, ενώ διαθέτει ένα σύστημα απομακρυσμένου ελέγχου με την χρήση υπέρυθρων ακτίνων, με το οποίο ο Καθηγητής μπορεί και ελέγχει τις ηλεκτρικές συσκευές της οικίας του ή τις πόρτες στον χώρο εργασίας.

Εσείς θα θέλατε να εργαστείτε ως βοηθός στο πλευρό του διάσημου καθηγητή; Aν ναι, κλικάρετε εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα