Πέντε «σημαντικά» μαθήματα ζωής από τo Twilight

Το Entertainment Weekly ετοίμασε, με αφορμή τη συνέχεια της ταινίας Twilight, ένα πολύ ενδιαφέρον και χιουμοριστικό αφιέρωμα με πολύτιμα μαθήματα ζωής που μας... δίδαξαν οι δημοφιλείς ταινίες με τα βαμπίρ και τους λυκάνθρωπους.

Έτσι, σύμφωνα με τις ταινίες Twilight:

1. Ο πιο σημαντικός τρόπος για να περάσει κανείς την αιωνιότητα είναι να επαναλαμβάνει συνεχώς το... λύκειο!

2. H οικογενειακή βία είναι αποδεκτή εφόσον

ο δράστης δεν το "εννοούσε στην πραγματικότητα", δεν ήταν ο εαυτός του όταν το έκανε και κυρίως, είναι λυκάνθρωπος!

3. Κάνεις επικίνδυνες παρέες; Ε, τότε το καλύτερο είναι να μην πεις απολύτως τίποτα στους γονείς σου.

Η ιστορία του Twilight μέσα από την ματιά του πατέρα της Μπέλα, Charlie, έχει ως εξής: η καταθλιπτική κόρη του φτάνει στην πόλη και περνά πολύ χρόνο με το αγόρι μιας πλούσιας και περίεργης οικογένειας. Στη συνέχεια εξαφανίζεται, εμφανίζεται στο νοσοκομείο, πληγώνεται από το αγόρι, για μήνες ταλαιπωρείται από κατάθλιψη, ξαναεξαφανίζεται, ενώ στη συνέχεια δεν φαίνεται να έχει άλλους στόχους από το να περάσει όλη τη ζωή της με το αγόρι αυτό... Με λίγα λόγια: το Twilight είναι ο εφιάλτης κάθε γονέα...

4. Αν σκοπεύετε να ραγίσετε την καρδιά του καλού σας φίλου σας επιλέγοντας έναν άλλο ερωτικό σύντροφο, κάντε το εξηγώντας του ήρεμα και πολύ απλά ότι τον... αγαπάτε! Στη ταινία Eclipse η Μπέλα εξασφαλίζει την μόνιμη κόντρα των Jacob-Edward καθώς του εξηγεί ότι πολύ απλά αγαπά τον δεύτερο περισσότερο!

5. Είναι απόλυτως φυσιολογικό για αδέλφια να είναι ζευγάρια. Εντάξει, δεν πρόκειται ίσως για συγγένεια εξ'αίματος, όμως η αίσθηση είναι όντως περίεργη.

Keywords
Τυχαία Θέματα