Οι μικροί μάγειρες του Masterchef βγήκαν στην εξοχή!

Σε δύο ομάδες θα χωριστούν στο αυριανό επεισόδιο οι μικροί μάγειρες του «Junior Master Chef», την κόκκινη και την μπλε και θα βγουν στην εξοχή.

Σύμφωνα με το TV Ζάπινγκ οι μελλοντικοί Masterchef χώρισαν πάγκους και αυτοσχεδίασαν σε κατασκήνωση στο Σοφικό Κορινθίας, δημιουργώντας νόστιμα πιάτα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.

Η μια ομάδα πειραματίστηκε σε πιάτα με ψάρι και ετοίμασε ένα εντυπωσιακό burger

με τόνο ενώ για επιδόρπιο τα ίδια παιδιά μαγείρεψαν ένα νοστιμότατο τσιζ κέικ ανανά. Στην κόκκινη ομάδα τα παιδιά θέλησαν να ετοιμάσουν ένα πιάτο που θα έχει έντονη τη γεύση του κοτόπουλου και έτσι ετοίμασαν ένα πιάτο με μπέργκερ και κοτοσαλάτα ενώ το επιδόρπιο τους ήταν άκρως δροσιστικό καθώς επέλεξαν να ετοιμάσουν ένα ριζόγαλο με φράουλες.

Τα πιάτα και των δύο ομάδων δοκιμάστηκαν από τα παιδιά της κατασκήνωσης και μετά τη δοκιμή το καθένα από αυτά κλήθηκε να ψηφίσει το πιάτο που του αρέσει! Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Γιάννης Λουκάκος ήταν εκείνοι που ανέλαβαν να μετρήσουν τις μάρκες και να ανακοινώσουν ποιά από τις δύο ομάδες θα έπρεπε να περάσει τη διαδικασία της καινούριας δοκιμασίας για να εξασφαλίσει την παραμονή της στο παιχνίδι.


Keywords
Τυχαία Θέματα