Οι Master Cher Junior πάνε θάλασσα!

Σε μια γνωστή ψαροταβέρνα στη Βουλιαγμένη θα βρεθούν στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας τα πιτσιρίκια του Master Cher Junior όπου μαγείρεψαν για τους γνωστούς σεφ Βαγγέλη Δρίσκα, Αλέξανδρο Παπανδρέου και Γιάννη Μπαξεβάνη.

Δεν έλειψαν μάλιστα και οι τσακωμοί και οι φωνές ανάμεσα στα μέλη των δύο ομάδων, τα οποία στην προσπάθειά τους να τα κάνουν όλα όσο πιο γρήγορα και άρτια μπορούσαν , έχαναν την υπομονή τους αλλά και το

χρόνο τους σε...τσιρίδες και μικροκαβγαδάκια που ευτυχώς δεν τους έκαναν να παρεκλίνουν και πολύ από τον τελικό στόχο.

Όπως αναφέρει το TV Zάπινγκ, η μία ομάδα αποφάσισε να μαγειρέψει πιάτα με βάση το φαγκρί και η άλλη βασισμένα στο λαβράκι.

Αρωγοί τους και αυτή τη φορά στην απόπειρά τους ήταν οι τρεις κριτές που τριγύριζαν στους πάγκους, έβλεπαν τα κατορθώματά τους και τους βοηθούσαν με τις παραινέσεις τους όπως μπορούσαν.

Λαζάρου, Λουκάκος και Σκαρμούτσος ήταν σε θέση μάχης για να προλάβουν τυχόν φοβερά λάθη που θα στοίχιζαν στην ομάδα και έβαζαν τα παιδιά στο σωστό δρόμο.

Η Μαρία Μπεκατώρου περίμενε και αυτή με τη σειρά της να ολοκληρωθεί η δοκιμασία και παράλληλα εμψύχωνε τα παιδιά όσο μπορούσε.

Πως όμως να συγκεντρωθείς στο στόχο όταν ο κόσμος γύρω σου φοράει μαγιό και πηγαίνει για μπάνιο;

Με το δίκιο τους, λοιπόν, τα πιτσιρίκια που φώναζαν ''Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε ένα μπάνιο στη θάλασσα''.

Keywords
Τυχαία Θέματα