Ο Μπεχλούλ και η Μπιχτέρ παίρνουν μια σημαντική απόφαση

Διαβάστε τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς "Πειρασμός": Ο Μπεχλούλ και η Μπιχτέρ μέσα στην απελπισία τους, παίρνουν μια σημαντική απόφαση. Τυφλωμένοι από το πάθος τους, ενεργούν απρόσεχτα με αποτέλεσμα να γίνουν αντιληπτοί από τον Μπεσίρ. Εκείνος όμως, μη μπορώντας να διακρίνει καλά στο σκοτάδι, νομίζει πως ο Μπεχλούλ έχει στην αγκαλιά του τη Νιχάλ και εξοργίζεται αφάνταστα.

Ο θυμός του Μπεσίρ τον οδηγεί σε μεγάλη αντιπαράθεση με τον Μπεχλούλ, ο οποίος καθώς είναι σε πολύ δύσκολη θέση, ανακουφίζεται που δεν

αποκαλύφθηκε η αλήθεια, αλλά από την άλλη, δεν θέλει και να εκθέσει άδικα τη Νιχάλ. Οι υποψίες της Πεϊκέρ παίρνουν πια σάρκα και οστά και αποφασίζει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με την αδερφή της, ενώ τα ίχνη που αφήνει ο απαγορευμένος έρωτας του Μπεχλούλ και της Μπιχτέρ αυξάνονται συνεχώς.

Ο Αντνάν βλέπει ότι η Μπιχτέρ έκανε ανάληψη ενός μεγάλου ποσού από τον κοινό λογαριασμό τους και ψάχνει απαντήσεις. Η Φιρντέβς, καταλαβαίνει πως τα πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν έτσι, αποφασίζει να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο και να αρχίσει ένα παιχνίδι προς τον Μπεχλούλ και την Ελίφ. Η Μαντμουαζέλ παρακολουθεί με άγρυπνο βλέμμα όλες τις εξελίξεις και ενώνει τα κομμάτια του παζλ.

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα του mediagate.gr στο Facebook πατώντας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπεχλούλ, Μπιχτέρ,bechloul, bichter