Ο Αλ. Σταύρου για το ρόλο του στα Κλεμμένα Όνειρα

Για τα Μυστικά της Εδέμ και το νέο σήριαλ «Κλεμμένα Όνειρα» μίλησε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Σταύρου στο TV Έθνος.

«Έχουμε γυρίσει το φινάλε των "Μυστικών" και έχω προχωρήσει σε μια νέα φιλόδοξη σειρά, τα "Κλεμμένα όνειρα" που ετοιμάζει με για το Mega ο Δημήτρης Αρβανίτης.» είπε ο ηθοποίος. Όσο για το τέλος των Μυστικών είπε: «Δεν μπορώ να αποκαλύψω εξελίξεις, και ιδιαίτερα αυτές που αφορούν το φινάλε. Μπορώ όμως να πω ότι έρχεται μια δικαίωση γι' αυτόν

μέσα από μια γερή ανατροπή. Ας κρατήσουμε λίγο μυστήριο ...μη βιάζεστε τόσο πολύ.»

Για το νέο του ρόλο στη σειρά «Κλεμμένα όνειρα» είπε: «Ο άνδρας που υποδύομαι λέγεται Δημήτρης Μαλτέζος και είναι ένας πολύ αδίστακτος επιχειρηματίας, με ένοχο παρελθόν, που εκμεταλλεύεται ιδέες νέων συνεργατών του και τις καρπώνεται ο ίδιος, εις βάρος τους βέβαια. Είναι ένας άντρας που ικανοποιεί πολύ το γυναικείο φύλο. Παντρεμένος με τρία παιδιά ...δύο απ' τον γάμο του κι ένα νόθο... και αλλάζει σύντροφο κάθε φορά που αλλάζει και γραμματέα.»

«Υπάρχουν άτομα της showbiz που αρέσκονται στο να μοιράζονται την προσωπική τους ζωή με τον κόσμο. Εμάς μας αφορά μόνο να ξέρουν τη δουλειά μας. Ναι, η επιλογή μας είναι να μην... πουλάμε την προσωπική μας ζωή ...χωρίς να κατηγορούμε τους άλλους που το κάνουν. Άσε που δεν νομίζω ότι έχουμε ενδιαφέρον για τα lifestyle περιοδικά. Κάνουμε μια πολύ "κανονική" ζωή και δεν έχουμε κάτι να τους... δελεάσει!»

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα του mediagate.gr στο Facebook πατώντας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα