Μηχανή του Χρόνου: Άγνωστες πτυχές της ζωής του μεγάλου Κώστα Χατζηχρήστου

Η έρευνα φωτίζει άγνωστες πτυχές της ζωής του μεγάλου κωμικού Κώστα Χατζηχρήστου. Τη δράση του στο αλβανικό μέτωπο, τη συμπτωματική, αλλά μοιραία πρώτη του επαφή με το θέατρο, όταν προσπαθώντας να ξεφύγει από τους Γερμανούς ανέβηκε στη σκηνή παριστάνοντας τον ηθοποιό, τον ερχομό του στην Αθήνα και τη γέννηση του περίφημου «βλάχου».

Η «Μηχανή του

Χρόνου» που θα προβληθεί την Κυριακή 20 Μαίου στις 17.00 στην ΝΕΤ καταγράφει τη λαμπρή καριέρα ενός αυτοδίδακτου ηθοποιού που γοήτευσε το κοινό, αλλά και τις γυναίκες. Ο Χατζηχρήστος έκανε πέντε γάμους στη ζωή του.

Μέσα από μαρτυρίες συνεργατών, φίλων και δημοσιογράφων, ξετυλίγεται η καριέρα, οι ρόλοι και οι ατάκες, που τον καθιέρωσαν, καθώς και η ιδιαίτερη προσωπικότητα ενός γενναιόδωρου ανθρώπου που χάρισε πολλά στο θέατρο, αλλά κατέληξε να μην έχει ούτε σπίτι να ζήσει.

Στην εκπομπή μιλούν οι ηθοποιοί: Ρίκα Διαλυνά, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Άννα Φόνσου, Βάσια Τριφύλλη, Πάνος Κατέρης, ο δημοσιογράφος Αντώνης Πρέκας, ο θεατρικός συγγραφέας Βύρων Μακρίδης, ο θεατρικός παραγωγός Τάκης Μπαγιάτης, η τραγουδίστρια Κατερίνα Ρανιέρη και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Θεοφίλου που φιλοξένησε τον Κώστα Χατζηχρήστο τα τελευταία χρόνια της ζωής του.

Keywords
Τυχαία Θέματα