Κατερίνα Μουτσάτσου: Οι Έλληνες άντρες είναι οι καλύτεροι by far!

Μετά το βίντεο «I am Hellene» που έκανε το γύρο του κόσμου, η Κατερίνα Μουτσάτσου μιλάει για την απόφασή της και εξηγεί για οι Έλληνες είναι οι καλύτεροι.

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ΟΚ και εξήγησε ποια ήταν η αφορμή για τα φτιάξει το συγκεκριμένο βίντεο και να το ανεβάσει στο YouTube.

«Μερικούς

μήνες πριν είχα δει στο διαδίκτυο τη διαφήμιση μιας καναδέζικης μπύρας με τίτλο "I am Canadian" και έτσι μου ήρθε η ιδέα να γίνει ένα τέτοιο concept σε ελληνική βερσιόν. Επίσης, εκείνη την περίοδο παρακολούθησα μια ομιλία ενός καθηγητή πανεπιστημίου με τίτλο "Γιατί η Ελλάδα έχε σημασία". Η ομιλία έκλεισε με την φράση "Όταν ένας πολιτισμός πιστεύει πως πρέπει να πάψει να υπάρχει - η Ιστορία είναι πολύ άσπλαχνη - παύει να υπάρχει". Αυτό με ταρακούνησε».

Η Κατερίνα Μουτσάτσου έχει ζήσει στην Ελλάδα, στην Τουρκία και τώρα στην Αμερική. Ποιους άντρες θεωρεί καλύτερους για συντρόφους;

«Όλοι έχουν τις χάρες τους. Εξαρτάται, αν θέλεις να γίνεις νοικοκυρά οι Τούρκοι, διανοούμενη οι Γάλλοι, καριερίστα οι Αμερικάνοι ή όλα αυτά μαζί, οι Έλληνες (γέλια). Οι Έλληνες είναι οι καλύτεροι by far. Έχουν αυτή τη σπίθα, όπως και οι Ελληνίδες».

Keywords
Τυχαία Θέματα