Καλούμε τον επιχειρηματικό κόσμο να προσέλθει στις εκλογές του ΕΒΕΑ

Συντάκτης Μάρκος Πανέττας, Μέλος Δ.Σ. ΕΒΕΑ

Στις 3, 4 και 5 Δεκεμβρίου, διεξάγονται οι εκλογές, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Το ΕΒΕΑ είναι η μοναδική φωνή της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, προς την Κυβέρνηση. Είναι το αρμόδιο συμβουλευτικό όργανο, προς το υπουργείο Οικονομικών και το υπουργείο Ανάπτυξης.

Το

ΕΒΕΑ, με την εξωστρέφεια και την δυναμική που έχει επιδείξει το Δ.Σ. και ιδιαίτερα ο πρόεδρος μας κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, έχει συμβάλει στη δραστική αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων της αγοράς.

Το ΕΒΕΑ ήταν πάντα μπροστά για να υπερασπιστεί τα μέλη του, στις απεργίες της ΔΕΗ, των λιμενεργατών, και των οδηγών φορτηγών.

Οι υπηρεσίες του ΕΒΕΑ είναι πάντα κοντά στις επιχειρήσεις, ιδιαίτερα στις μικρομεσαίες, για τους δώσουν δωρεάν νομικές και φορολογικές συμβουλές. Να βοηθήσουν στο άνοιγμα νέων αγορών προς το εξωτερικό, διοργανώνοντας, εμπορικές αποστολές.

Γι αυτό το λόγω, πιστεύω ότι όλος ο επιχειρηματικός κόσμος πρέπει να δώσει το παρών, στις εκλογές του ΕΒΕΑ.

Να δείξουμε ότι η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι παρόν, είναι δυνατή και έχει την δυνατότητα ενωμένη, να βοηθήσει με όλες της τις δυνάμεις, για το καλό της Ελληνικής οικονομίας.

Δυνατό ΕΒΕΑ, δυνατή η φωνή της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Πηγή: newsbomb.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα