Ιωάννα Πηλιχού: Με ιντριγκάρουν οι μεταμορφώσεις

Για την νέα της τηλεοπτική δουλειά «Ελεύθερος και ωραίος» στον ΑΝΤ1 όπου υποδύεται την Λέτα μίλησε στο περιοδικό «Τηλεθεατής» η Ιωάννα Πηλιχού.

Κόντρα ρόλος η Λέτα;

«Αρχικά το δέλεαρ ήταν οι καταπληκτικοί συνεργάτες και ο Πάνος Αμαραντίδης, που είναι εξαιρετικός στην προσαρμογή του κειμένου. Επίσης, ο ρόλος της Λέτας είναι διαφορετικός από αυτόν που υποδυόμουν στους ''Ευτυχισμένους μαζί''».

Σας ιντριγκάρουν οι μεταμορφώσεις;

«Με

ξετρελαίνουν τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μου ζωή».

Τι σας οδήγησε στην υποκριτική;

«Όταν πέρασα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών, ομολογώ γνώριζα μόνον τον τίτλο, καθώς ήμασταν η πρώτη φουρνιά. Με ιντριγκάρουν τα ιδιαίτερα και τα περίεργα, οπότε πήρα απόφαση να συνεχίσω σε αυτή τη σχολή. Ένα πρωινό περνούσα κάτω από μια δραματική σχολή, μου ήρθε μια φλασιά και είπα "θέλω να γίνω ηθοποιός"».

Σοκαρίστηκαν οι γονείς σας;

«Έπεσε κεραμίδα στο κεφάλι τους και τους έπιασε το άγχος, γιατί το επάγγελμα δεν παρείχε σταθερότητα. Στις ημέρες μας φυσικά όλα είναι υπό αίρεση».

Ο Παναθηναϊκός πώς μπήκε στη ζωή σας;

«Έχω ασχοληθεί πολύ με το χορό και είναι κάτι που με εκφράζει απόλυτα. Όταν ήμουν στη Θεσσαλονίκη και σπούδαζα, είχα ασχοληθεί με χορό σε ομάδα μπάσκετ».

Και στο «Dancing on Ice»;

«Μου έκαναν την πρόταση και μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα να συμμετάσχω, καθώς ήθελα να μάθω χορό στον πάγο».

Ανήσυχη ως έφηβη;

«Και συνεχίζω. Μου αρέσει να μαθαίνω πράγματα, ο αθλητισμός, να έχω φίλους, να βγαίνω έξω. Ήμουν και προσπαθώ να είμαι μέσα σε όλα».

Keywords
Τυχαία Θέματα