Η πιο ακριβή εφαρμογή για iPhone κοστίζει περισσότερο και από το ίδιο!

Όσοι έχουν iPhone θα γνωρίζουν ότι υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές για αυτό το «έξυπνο» τηλέφωνο.

Από παιχνίδια μέχρι applications για συνταγές... Πολλές από αυτές είναι δωρεάν ενώ άλλες κοστίζουν συνήθως λίγα δολάρια ή ευρώ. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες εφαρμογές που είναι λίγο πιο ακριβές ή καλύτερα πάρα πολύ ακριβές.

Η πιο ακριβή εφαρμογή αυτή τη στιγμή για το iPhone ονομάζεται Barmax CA και έχει αρχική τιμή 1000 δολάρια. Η εφαρμογή αφορά τους φοιτητές των Νομικών

σχολών και αποτελεί μια προετοιμασία για τις τελικές εξετάσεις τους. Αντιστοιχεί σε χιλιάδες σελίδες και εκατοντάδες ώρες ηχητικού υλικού. Κάποιοι αμφισβητούν την ποιότητα του και το εάν μια εφαρμογή για iPhone είναι κατάλληλη να δημιουργήσει δικηγόρους.

Δεν είναι όμως η μοναδική υπερβολικά ακριβή εφαρμογή που έχει δημιουργηθεί. Το 2008 κυκλοφόρησε ένα application που κόστιζε 999 δολάρια, ονομαζόταν «I am rich» δηλαδή «είμαι πλούσιος» και το μόνο που έκανε ήταν να διαθέτει ένα κόκκινο λαμπάκι που αναβόσβηνε ως ένδειξη ότι κάποιος έχει την εφαρμογή άρα είναι πλούσιος! Η Apple βέβαια την απέσυρε γρήογορα.

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα του mediagate.gr στο Facebook πατώντας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα