Η όμορφη Ελληνομεξικανή ηθοποιός που θα «τρελάνει» το Hollywood!

Το ελληνικό ταλέντο βρίσκεται παντού ακόμη και χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά! Ανάμεσα στις Ελληνίδες που ξεχωρίζουν στο εξωτερικό είναι και η Σοφία Λάμα Σταματιάδη η οποία ζει στο Μεξικό κάνοντας καριέρα ως ηθοποιός.

Η σέξι Ελληνίδα έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε πολλές μεξικανικές τηλεοπτικές σειρές αλλά και σε διάφορα σόου στις Η.Π.Α. σύμφωνα με ρεπορτάζ του greekreporter.gr

Η Σοφία γεννήθηκε στο Μεξικό στις 9 Ιουνίου του 1987 και από πολύ μικρή ηλικία εξέφρασε την αγάπη της για το θέατρο,

τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο Greek Reporter δήλωσε ότι η πρώτη της επαφή με τον καλλιτεχνικό χώρο ήταν στα 11 όταν ξεκίνησε να παρουσιάζει παιδικά show μετά από παρότρυνση της γιαγιάς της να πάει σε μια οντισιόν.

Μετά από αυτό ακολούθησαν μικρά τηλεοπτικά βήματα ενώ στα δεκάξι της είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται μετά από συμμετοχή σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές που την έκαναν γνωστή. Στα 21 της ήταν ήδη μια από τις γνωστές ηθοποιούς στο Μεξικό αλλά και στις Η.Π.Α.

Οι δεσμοί αίματος που έχει με την Ελλάδα ξεκινούν από τον παππού της ο οποίος κάποια στιγμή μετακόμισε στο Μεξικό και έμεινε εκεί. Η ίδια δηλώνει πως νιώθει Ελληνίδα αν και δεν μιλάει ελληνικά πράγμα που θέλει να ξεκινήσει να κάνει σύντομα. Στην οικογένεια της μάλιστα κρατούν τα έθιμα και γιορτάζουν τις ελληνικές επετείους.

Η Σοφία έχει επισκεφθεί την Ελλάδα και θέλει να ξαναέρθει σύντομα.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της.

{youtube}GASzEmQCQJo{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα