Η Μουτσάτσου, η κρίση και το χιούμορ των Ελλήνων στην Hurriyet

Με τον τίτλο «Το χιούμορ, πανάκεια των Ελλήνων στην κρίση» η αγγλόφωνη έκδοση της τουρκικής Hurriyet αναφέρεται στην Κατερίνα Μουτσάτσου και το πολυσυζητημένο video της ηθοποιού αλλά και τα υπόλοιπα που ακολούθησαν.

Το δημοσίευμα αναφέρεται αρχικά στην ηθοποιό η οποίο έκανε όπως χαρακτηριστικά γράφει η Hurriyet

ένα «πέρασμα από την τουρκική τηλεόραση» και έφυγε για το Λος Άντζελες. «Ξαφνικά το ξέσπασμα της το οποίο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο πριν από λίγες μέρες προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην Ελλάδα μια μόλις εβδομάδα πριν τις εκλογές» αναφέρει το ρεπορτάζ το οποίο υπογράφει η Αριάνα Φερεντίνου και προσθέτει ότι παρόλο που υπήρξαν και θετικές αντιδράσεις, οι περισσότερες ήταν αρνητικές.

«Η κρίση ενέπνευσε μια αφθονία όλων των μορφών της πολιτικής και κοινωνικής κωμωδίας που ξεπήδησαν στο θέατρο, την τηλεόραση και το διαδίκτυο. Έτσι και το video της Κατερίνας Μουτσάτσου δε θα μπορούσε παρά να έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία κι άλλων χιουμοριστικών εκδοχών και σατιρικών video» λέει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα τονίζοντας ότι οι Έλληνες μπορούν να αντιμετωπίζουν την κρίση πολλές φορές με χιούμορ.

Το άρθρο κλείνει με τη φράση «Σε μια κοινωνία με χιούμορ και δημοκρατία πάντα υπάρχει ελπίδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα