Η Δούκισσα Νομικού μιλά για το Alter και το «Just the 2 of us»

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Alter και το «πάγωμα» της εκπομπής «Life&Style» που παρουσίαζε η ίδια στο κανάλι, μίλησε η Δούκισσα Νομικού που βρέθηκε καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό mou».

«Όσον αφορά το Alter ήξερα που πήγαινα, ήξερα ότι είχε προβλήματα αυτό το κανάλι. Τα

είχαμε συζητήσει. Όταν ξεκινήσαμε κάναμε το σταυρό μας που πηγαίναμε τόσο καλά κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Όμως όταν ξεκινήσαμε και τα πράγματα αρχίσανε να πηγαίνουν καλά για τη συγκεκριμένη εκπομπή και αγαπήθηκε αυτή η εκπομπή, εγώ άρχισα να έχω μια συγκρατημένη αισιοδοξία, ότι τελικά όλα θα πάνε καλά με το κανάλι. Οι δυσκολίες έγιναν πιο έντονες και τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά. Θέλω να πιστεύω ότι από τον Ιανουάριο θα δούμε τι θα γίνει», ανέφερε.

Η Δούκισσα Νομικού δεν παρέλειψε να εκφράσει και την συμπαράστασή της σε όλες τις οικογένειες των εργαζομένων του σταθμού που περνάνε δύσκολες στιγμές και με τους οποίους, όπως είπε, συνεργαζόταν στα γυρίσματα της εκπομπής και τους «έβλεπε στα μάτια».

Η παρουσιάστρια μίλησε όμως και για το «Just the two of us» που είχε κάθε προοπτική να έχει ήδη αρχίσει αυτήν την σεζόν, όμως «πάγωσε κι εκείνο:

«Κάτι επίσημο δεν γνωρίζω έχει σκαλώσει λίγο το θέμα. Φαντάζομαι ότι οικονομικό είναι το θέμα γιατί σαν πρότζεκτ είναι αγαπητό και σχεδόν έτοιμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα