Επίθεση της ανιψιάς του Φιντέλ Κάστρο σε blogger μέσω Twitter

Μόλις λίγες ώρες από τη στιγμή που έγινε μέλος της «οικογένειας» του Twitter, η κόρη του ηγέτη της Κούβας Ραούλ Κάστρο εξαπέλυσε επίθεση κατά της αντιφρονούσας blogger Yoani Sánchez.

H Mariela Castro αποκάλεσε την Sánchez και τους υποστηρικτές της «ποταπά παράσιτα» και αυτό το γεγονός αποτελεί την πρώτη ευθεία «σύγκρουση» μεταξύ κάποιου μέλους της οικογένειας Κάστρο και αντιφρονούντων μετά από χρόνια κοινής εχθροπάθειας.

«Ποταπά

παράσιτα. Πήρατε άδεια από τους εργοδότες σας για να μου απαντήσετε ομόφωνα και με το ίδιο προκαθορισμένο 'σενάριο'; Να είστε δημιουργικοί», ήταν το tweet της Mariela Castro.

Η Sánchez κριτικάρει συχνά την έλλειψη ελευθεριών στην κομμουνιστική Κούβα μέσω του blog της και παρά τις προσβολές καλωσόρισε την ανιψιά του Φιντέλ Κάστρο στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο λέγοντας όμως πως «κανείς δεν μπορεί να με κάνει να σωπάσω ή να μου αρνηθεί να ταξιδέψω».

Ο πατέρας της, καθώς και ο θείος της έχουν και οι ίδιοι λογαριασμό στο Twitter αλλά τον χρησιμοποιούν κυρίως για να αναρτούν άρθρα από τα media της χώρας.

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα του mediagate.gr στο Facebook πατώντας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα