Επιφυλάξεις από τους Anonymous για το λειτουργικό Anonymous OS 1.0!

Αυθεντικό ή παγίδα με trojans το νέο λειτουργικό των Anonymous, με όνομα Anonymous OS 1.0;

Όπως σας είχε αναφέρει νωρίτερα το Mediagate.gr, με το νέο αυτό λειτουργικό σύστημα ο χρήστης έχει στη διάθεσή του όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να μπορείτε να συμμετάσχει στην ομάδα των Anonymous και να πραγματοποιεί hacking.

To

Anonymous OS βασίζεται στο Ubuntu 11.10, (το οποίο είναι βασισμένο σε Linux) και χρησιμοποιεί το περιβάλλον Mate, το οποίο είναι επίσης ανοιχτό λογισμικό.

Kυκλοφόρησαν γρήγορα φήμες ότι είναι γεμάτο από trojans... Ωστόσο οι ίδιοι οι Anonymous, ή κάποιοι από αυτούς, εξέφρασαν επιφυλάξεις για το κατά πόσον το λειτουργικό είναι ''φορτωμένο'' με trojans ή όχι.

Στον λογαριασμό AnonOps στο Twitter αλλά και στο blogspot αναφορές τονίζουν ότι πρόκειται για ''ψεύτικο'' λειτουργικό με κακόβουλους ιούς και trojans...

Πάντως σε κάθε περίπτωση, όπως είχαμε αναφέρει και προηγουμένως, δεν προτείνουμε να εγκαταστήσετε το νέο λειτουργικό σύστημα. To ίδιο άλλωστε συνιστούν και οι Anonymous, Είναι πολύ ''φρέσκο'' και κανείς δεν γνωρίζει αν είναι αυθεντικό και τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσει ο άπειρος χρήστης.

Keywords
Τυχαία Θέματα