Έλεν Κάρις: Η ελληνοαμερικανίδα κωμικός που κατακτά την Αμερική! (vid)

«Οι ελληνίδες κοπέλες κυριαρχούν» (Greek Chicks Rule) ονομάζει η η Ελληνοαμερικανίδα κωμικός, Έλεν Κάρις, τη νέα της δουλειά.

Εδώ και 12 χρόνια η Έλεν με το χιούμορ και την σάτιρα, κάνει γνωστή την νοοτροπία, τον τρόπο ζωής και σκέψης των Ελληνοαμερικανών στο αμερικανικό κοινό.

Μιλώντας στη Φωνής της Αμερικής η Κάρις μιλά για το επάγγελμά της: ''Χρειάστηκε αρκετός χρόνος για την οικογένειά μου να αποδεχθεί το επάγγελμά μου. Άλλωστε κανένας έλληνας γονιός δεν λέει στο παιδί του – ιδιαίτερα στην

κόρη του –πρέπει να γίνεις γιατρός, δικηγόρος, ή κωμικός. Όσον αφορά όμως την ελληνοαμερικανική κοινότητα με έχει αποδεχθεί για αυτό που κάνω, συμμετέχει με σχόλια αλλά και πολύ γέλιο, βλέπουν πολλά από αυτά που λέω και στην δική τους ζωή. Δεν υπάρχει άλλη γυναίκα κωμικός που να ασχολείται αποκλειστικά με την ελληνοαμερικανική κοινότητα. Αυτό που κάνω είναι να παίρνω αληθινές, δικές μου ιστορίες ή φίλων και να τις εισαγάγω στο σόου μου. Θεωρώ πολύ σημαντικό – συνεχίζει η μοναδική ελληνοαμερικανίδα κωμικός – το ότι μέσα από την δουλειά μου αυτή έχω κάνει φίλους πολλούς έλληνες εξ Ελλάδος. Είμαι τόσο τυχερή που έχω φίλες ελληνίδες, δυναμικές μητέρες, που δίνουν την ζωή τους ταυτόχρονα στην καριέρα, την οικογένεια και την φιλανθρωπία''.

Στο Facebook μάλιστα υπάρχει και σελίδα αφιερωμένη στην κωμικό, με τίτλο ''Η Ελληνίδα θεά της κωμωδίας''.

Όσο για το πόσο σημαντικό είναι το γέλιο στη ζωή μας τονίζει: ''Η αλήθεια είναι πως αν δεν μπορούμε να γελάμε, είμαστε χαμένοι. Χρειαζόμαστε αυτή την έκφραση έτσι ώστε να αποφορτίζουμε τον εαυτό μας από αυτά που μας στεναχωρούν'', ενώ θεωρεί ότι η λέξη χιούμορ έχει άμεση σχέση με την λέξη άνθρωπος (human)...

Δείτε ένα απόσπασμα από παλιότερη εμφάνισή της:

{youtube}elkkj_CY4sE{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα