Είναι Στιγμές: Ο Ανδρέας βοηθά τον Φάνη να διαφύγει από την αστυνομία

Διαβάστε τις σημερινές εξελίξεις στο "Είναι Στιγμές": Η Βάλια κάνει σχέδια για το καλοκαίρι και προτείνει στον Νικόλα να πάνε μαζί στη Μύκονο.

Ο Νικόλας εξομολογείται στον Θωμά τις ενοχές του, καθώς η Βάλια έχει αρχίσει να έχει αληθινά αισθήματα για εκείνον.

Η Έλσα θυμάται με γλυκό τρόπο την απαγωγή της από τον Φάνη, κάνοντας τη Βέρα έξω φρενών με τον Ανδρέα που τον υποστηρίζει.

Η Μάρθα προσπαθεί να πείσει

τη Λήδα να προσεγγίσει ξανά τον Στέφανο, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Ο Ανδρέας επιστρέφει στην κλινική και ο Δημοσθένης τον προειδοποιεί να φυλάγεται από τον Πέτρο. Η Μάχη πιέζει τον Χάρη για τα χρήματα κι αυτός υπόσχεται στον Νικήτα πως θα του τα επιστρέψει.

Η Ναταλία ανανεωμένη επισκέπτεται τη Μάρθα, όμως δεν καταφέρνει να την ξεγελάσει πως τάχα είναι ευτυχισμένη με τον Μάριο.

Ο Φάνης συναντιέται με τον Ανδρέα και η Βέρα ειδοποιεί την αστυνομία για να τον συλλάβουν. Ο Ανδρέας όμως τη στιγμή που φτάνει η αστυνομία, βοηθάει τον Φάνη να διαφύγει, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να συλληφθεί ο ίδιος!

Ο Χάρης βρίσκει ενοχοποιητικά έγγραφα σε βάρος του Πέτρου και κρυφά από τη Ζωή εντείνει τον εκβιασμό του. Όταν στέλνει τα στοιχεία στον Πέτρο, ζητώντας του ένα μεγάλο ποσό, ο Πέτρος υποθέτει ότι η Ζωή κρύβεται πίσω, όμως εκείνη...

Keywords
Τυχαία Θέματα