Χριστούγεννα στο ΣΚΑΙ

Τι περιλαμβάνει το εορταστικό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ για την παραμονή και την ημέρα των Χριστουγέννων:

Την Ελεονόρα Ζουγανέλη, τους Imam Baildi και την Σοφία Κουρτίδου υποδέχεται ο Πάνος Μουζουράκης στο ''Live– Γιατί έτσι μας αρέσει'' το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου στις 21.45 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Την Κυριακή 25 Δεμβρίου: Στις 10.30 ''Η άγνωστη Βηθλεέμ''

Ένα ντοκιμαντέρ του National Geographic.

Ενώ

στις 14.30 το «Παρά Τρίχα», η πρώτη και μοναδική ελληνική τηλεοπτική εκπομπή αφιερωμένη στα κατοικίδια ζώα στο ΣΚΑΪ σε κλίμα γιορτινό.

Στις 15.00 ο Andrew Zimmern καιτο ''Ένα ταξίδι στις πιο παράξενες γεύσεις'', φέρνει μαζί του ένα γκρουπ φίλων από τα ταξίδια του σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να γιορτάσουν μαζί τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους. Οι 11 καλεσμένοι μοιράζονται τα πιο παράξενα φαγητά που υπάρχουν παραδοσιακά στις χώρες τους, όπως είναι το γεμιστό πόδι γουρουνιού που συνηθίζουν να τρώνε οι Ιταλοί τα Χριστούγεννα, καθώς και το πρωτοχρονιάτικο μείγμα γλυκοπατάτας, λαχανικών και γαρίδας!

Και τέλος στις 21.30 το ΙΔΡΥΜΑ-SPECIAL.

«Χριστουγενιάτικη Ιστορία από το Ίδρυμα»

Λένε πως τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή που μπορεί να αλλάξει έναν άνθρωπο... να τον κάνει καλύτερο. Έτσι δεν έγινε με το γερο-Σκρουτζ, που τον επισκέφθηκαν τα φαντάσματα των Χριστουγέννων και από τσιγκούνης έγινε γενναιόδωρος;

Κάτι τέτοιο θα συμβεί αυτά τα Χριστούγεννα και σε έναν Έλληνα: τον Λευτέρη.

Ο Λευτέρης είναι ένα καλό παιδί. Θέλει να βλέπει τους άλλους γύρω του χαρούμενους και ικανοποιημένους. Ο Λευτέρης θα μπορούσε να είναι ο τέλειος άνθρωπος. Αλλά, δεν είναι.

Ο Λευτέρης είναι σπάταλος!

Τι θα του συμβεί, λοιπόν, όταν θα αρχίσουν να τον επισκέπτονται τα φαντάσματα των φετινών Χριστουγέννων;

Keywords
Τυχαία Θέματα