Μπέσυ Μάλφα: Αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για το νέο καθημερινό του ΑΝΤ1

O «Πειρασμός» φεύγει, το «Είναι Στιγμές» έρχεται! Μία από τις πρωταγωνίστριες του νέου καθημερινού σήριαλ του ΑΝΤ1, η Μπέσυ Μάλφα μίλησε στο περιοδικό TV Zάπινγκ για την νέα της δουλειά που θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Ιανουαρίου.

-Είναι η πρώτη φορά που κάνεις καθημερινή σειρά, Μπέσυ!

-Η πρώτη και δεν σου κρύβω πως είχα και κρατήματα και αγωνία για το νέο αυτό "στοίχημα". Το ότι είναι ο έμπειρος και ικανότατος Στράτος

Μαρκίδης δημιουργός της εν λόγω δουλειάς όμως με δυνάμωσε - του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και ξέρω πως πάντα δουλεύει με συνέπεια και με ζηλευτή αποτελεσματικότητα... Ακούμπησα πάνω του και μπήκα με όρεξη και κέφι στα απαιτητικότατα γυρίσματα της σειράς αυτής που πατάει σε μια πολύ δυνατή ιστορία η οποία με κέντρισε από την πρώτη στιγμή που μου μίλησαν για αυτήν.

-Γίνεσαι μια γυναίκα που' χει ένοχο παρελθόν, έχω μάθει...

-Με ένοχο παρελθόν, ναι! Την γνωρίζουμε ως Μαργαρίτα, μα παλαιότερα λεγόταν Ρίτα και ήταν λαϊκή τραγουδίστρια σε κακόφημα μαγαζιά... Έφερε στον κόσμο το παιδί ενός βίαιου άντρα που την κακομεταχειριζόταν - ήταν ιδιοκτήτης στο κέντρο που δούλευε - και το άφησε στο φίλο της, που'ταν μετρ εκεί, για να γλιτώσει από όλους και από όλα. Στη νέα σχέση της με τον μεγαλογιατρό Πέτρο Κροντηρά δεν είπε τίποτα για το ένοχο παρελθόν κι έκανε μια νέα αρχή...Τον παντρεύτηκε και έκανε μαζί του ένα αγόρι, χωρίς να πιστεύει ότι κάποια στιγμή η κόρη της, θα μάθαινε ότι ζει, θα έψαχνε να την βρει και να την εκδικηθεί για τον θάνατο του πατέρα της... Ενδιαφέρον ρόλος, καλογραμμένος. Δέλεαρ για μένα μεγάλο ο ρόλος,όπως και οι συνεργάτες.Συναντώ μετά από χρόνια τον παλιό,καλό μου φίλο Γιώργο Νινιό-έπαιζα πλάι του στο πρώτο σίριαλ που έκανα, τα "Βαμμένα κόκκινα μαλλιά" και βρεθήκαμε και στον χορό και σε άλλες δουλειές-,συνεργάζομαι με τον υπέροχο και ξεχωριστό Σταύρο Ζαλμά,την Μαριλίτα Λαμπροπούλου που' ναι υπέροχη...Τρέχουμε "μαραθώνιο" όλοι μαζί, μια και απ'το κανάλι θέλουν να βγει η σειρά πάρα πολύ σύντομα.

-Θα βγείτε απέναντι στα «Κλεμμένα όνειρα»του Mega. Πόσο σε αγχώνει αυτό και πόσο ασχολείσαι με την...κόντρα αυτή;

-Με αγχώνει μόνο το πώς θα είμαι καλή στην δική μας σειρά, πως θα είναι η ίδια η σειρά καλή και δεν ασχολούμαι με το τι γίνεται... απέναντι. Δεν με αφορούν «κόντρες»και τέτοια ... σκηνικά-το ξέρεις πολύ καλά στα χρόνια που με γνωρίζεις, δεν είναι έτσι; Κάνω μόνο την δουλειά μου-αυτό με αφορά. Ζω σε ένα χτήμα με τον άντρα και τα παιδιά μου και προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται, αλλά...ως εκεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα