Ανθελληνική λογοκρισία σε γαλλική εκπομπή, καταγγέλει Ελληνίδα δημοσιογράφος

Για λογοκρισία κατά της ίδιας και της χώρας μας σε ξένη εκπομπή γνωστού καναλιού κάνει λόγο η ελληνίδα δημοσιογράφος Βίκυ Σκουμπή.

Η αρχισυντάκτρια του περιοδικού ''Αλήθεια'', Βίκυ Σκούμπη ήταν καλεσμένη σε εκπομπή του γνωστού γαλλογερμανικού καναλιού Arte με θέμα την χώρα μας και την κρίση.

Μαζί της στο πάνελ της εκπομπής βρίσκονταν ο Benjamin Coriat και ο Γιώργος Πρεβελάκης.

Η δημοσιογράφος αφού παρακολούθησε την εκπομπή ''28 minutes'' με τίτλο ''Ελλάδα, η αχίλλειος πτέρνα της Ευρώπης;'' καταγέλλει με επιστολή της ότι με μοντάζ ''κόπηκαν'' πολλά απ'όσα είπε

για την Ελλάδα, με τα αποσπάσματα στα οποία έκανε λόγο για την κατάσταση που οδήγησε το μνημόνιο την χώρα μας, την ύφεση που αγγίζει το 20% και τα σχέδια σωτηρίας της χώρας μας που είχαν σκοπό να σώσουν κυρίως τους πιστωτές από μια ενδεχόμενη χρεοκοπία, να απουσιάζουν τελείως από την εκπομπή που προβλήθηκε τελικά.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η κα Σκουμπή, η ''μεροληπτική'' εκπομπή του Arte καταλήγει ουσιαστικά σε ένα ''κάλεσμα για κατάλυση της δημοκρατίας στην Ελλάδα'', και κατηγορεί το σταθμό για εξαπάτηση της κοινής γνώμης και για λογοκρισία.

Η εκπομπή αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Arte αλλά δεν διαθέσιμη στην χώρα μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα