Αλέξανδρος Ρήγας: Ετοιμάζει ελληνοτουρκική δραματική σειρά εποχής!

Για μια ελληνοτουρκική δραματική σειρά εποχής που θα προβάλλεται παράλληλα σε Ελλάδα και Τουρκία συζητά εδώ και καιρό ο Αλέξανδρος Ρήγας.

«Ναι, μόλις επέστρεψα από ένα ακόμα ταξίδι που έκανα στην Τουρκία κι έπονται πολλά ακόμα, καθώς υπάρχει στα σκαριά μια δουλειά που με κέντρισε πολύ από την πρώτη στιγμή που μου την πρότειναν.

Οι συζητήσεις που έκανα και οι οποίες προχωρούν καλά με θέλουν να συνυπάρχω σε μια ελληνοτουρκική παραγωγή που ετοιμάζεται με όρεξη και φροντίδα και η οποία θα είναι

50% ελληνική και 50% τούρκικη.

Το σενάριο θα το υπογράφω εγώ με έναν Τούρκο σεναριογράφο, τη σκηνοθεσία θα την αναλάβουν ένας δικός μας κι ένας δικός τους και η διανομή θα είναι επίσης 50-50. Το στοίχημα είναι πολύ ενδιαφέρον και δελεαστικό, και στοχεύει να «ρίξει γέφυρες» ανάμεσα στις δύο χώρες.

Γι' αυτό και δουλεύουμε με πολλή προσοχή και μεγάλη ευθύνη και συζητείται έντονα ότι θα στηριχτούμε από επίσημους φορείς και των δύο χωρών», δήλωσε ο ηθοποιός στο TV Έθνος.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας δηλώνει ενθουσιασμένος για το νέο του επιχείρημα και σε έναν μήνα θα ταξιδέψει και πάλι στην Τουρκία για να προχωρήσει τις ετοιμασίες.

Ζητούμενο και της εδώ και της εκεί πλευράς, όπως τονίζει ο ίδιος, είναι να βγει η σειρά τον Γενάρη του 2012 παράλληλα σε μεγάλα κανάλια και των δύο χωρών.

Oσο για το στόρι;

«Εκτυλίσσεται στη δεκαετία του '50 και φέρνει κοντά δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Πολλά χωρίζουν την Ελληνίδα ενζενί ηθοποιό που περνάει με μπουλούκι στην Κωνσταντινούπολη και έναν νέο Τούρκο που διατηρεί μαγαζί στο παζάρι της πόλης.

Oταν γνωριστούν θα ζήσουν έναν παράφορο έρωτα, εκείνη θα τα παρατήσει όλα για να μείνει κοντά του, θα ιδρύσει έναν δικό της θίασο εκεί μέχρι που θα πρέπει να πουν το αναγκαστικό αντίο.

Μαζί με την ερωτική τους ιστορία ξεδιπλώνεται και μια ολόκληρη πολυτάραχη εποχή ενώ πέφτει φως σε καταστάσεις οι οποίες έγραψαν τη δική τους ιστορία. Τα πρώτα σχέδιά μου έχουν κεντρίσει τους παραγωγούς των δύο χωρών και προχωράμε θετικά με τη σκέψη να φτιάξουμε δεκατρία επεισόδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα