Αγρίνιο: Η Γερμανίδα που βαπτίστηκε χριστιανή ορθόδοξη στα 82 της!

Με απορία κοίταζαν οι πιστοί την Κυριακή των Βαΐων, μια ηλικιωμένη γυναίκα που μαζί με την συνοδό της, κοινωνούσε για πρώτη φορά στην ζωή της κρατώντας την λαμπάδα της, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Αγρίνιο.

Ο λόγος για την Γερμανίδα Σοφία Σαϊλμπορτντ που μένει στην Ελλάδα τα τελευταία 42 χρόνια. Η ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τον Έλληνα άνδρα της πριν λίγα χρόνια και έκτοτε ζούσε μόνη της αντιμετωπίζοντας αρκετά προβλήματα υγείας.

Όπως αναφέρει το agriniopress.gr, την 82χρονη

γυναίκα, ανακάλυψε μια συμπατριώτισσα της που επίσης ζει στο Αγρίνιο.

Έκανε όλες τις ενέργειες που απαιτούνταν ώστε να μεταφερθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο και να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της στο Γηροκομείο της Χριστιανικής Ένωσης Αγρινίου.

Εκεί η 82χρονη γιαγιά, γνώρισε μια νέα ζωή. Οι άνθρωποι του γηροκομείου, την φρόντισαν και την μετέφεραν δυο φορές στο Καρπενήσι, ώστε να χειρουργηθεί στα μάτια. Κάτι που έγινε με επιτυχία και η κυρία Σοφία τώρα βλέπει ξανά.

Η αγάπη με την οποία την περιέβαλαν στο γηροκομείο, αλλά και ο τρόπος ζωής των ηλικιωμένων που ζούσαν μαζί της, την έκαναν να ζητήσει από μόνη της να βαπτιστεί Χριστιανή Ορθόδοξος.

«Θέλω να έχω τον Χριστό στην καρδία μου» είναι τα λόγια που λέει η ίδια στο agriniopress, για να εξηγήσει την απόφαση αυτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα