Αγάπη Στασινοπούλου: Η ελληνική μου καταγωγή με έμαθε να είμαι γενναιόδωρη...

Η συγγραφέας και αδερφή της Arianna Huffington, Αγάπη Στασινοπούλου μίλησε στην βρετανική εφημερίδα Metro για την καριέρα της, την διάσημη αδελφή της και 'αφεντικό' της Huffington Post, αλλά και για τις ελληνικές της ρίζες.

Με αφορμή το νέο της αυτοβιογραφικό βιβλίο 'Unbinding The Heart', το οποίο περιέχει 32 ιστορίες από τη ζωή της, η Στασινοπούλου μιλά

για τα μαθήματα που πήρε στη ζωή, από σημαντικά μέχρι απλά, καθημερινά πράγματα.

Μιλά για τις αποτυχίες που είχε στην αρχή, όταν δοκίμασε την τύχη της στο θέατρο, σε ένα έργο με τίτλο ''Οι Έλληνες'', όπου δεν κατάφερε να πάρει τον ρόλο.

Για τις ρίζες της η Στασινοπούλου είπε ότι οι Έλληνες ξέρουν να διασκεδάζουν τη ζωή και να είναι φιλόξενοι, καθώς οι οικογένειες μένουν μαζί και ο ένας στηρίζει τον άλλο. ''Το ότι γεννήθηκα στην Ελλάδα με έμαθε να είμαι γενναιόδωρη'', είπε.

Για τη διάσημη αδερφή της, Αριάννα, τόνισε πως η σχέση τους δεν ήταν ποτέ ανταγωνιστική, αφού καθεμία έχει τη δική της προσωπικότητα.

Μάλιστα, η μητέρα τους έλεγε πως η Αγάπη έχει κλίση στις τέχνες ενώ η Αριάννα στις πνευματικές δραστηριότητες. Μεγάλωσαν στην Αθήνα σε ένα μικρό διαμέρισμα αλλά τα έβγαζαν πέρα. Η μητέρα τους όμως πάντα ονειρευόταν να σπουδάσουν στο Λονδίνο. Τώρα πλέον είναι πολύ κοντά με την αδελφή της.

Έχοντας γράψει βιβλία για τους θεούς στην αρχαία Ελλάδα, είπε ότι η ίδια μοιάζει με την Περσεφόνη, που ονειρεύεται, ενώ η Αριάννα μοιάζει με την Αθηνά, τη θεά της σοφίας.

Σήμερα και οι δυό τους είναι εξέχουσες προσωπικότητες στις ΗΠΑ, με συχνές προσκλήσεις ακόμα και στον Λευκό Οίκο...

Keywords
Αναζητήσεις
αγαπη στασινοπουλου facebok, αγαπη στασινοπουλου
Τυχαία Θέματα