VIDEO: Το «Πιο ψηλά» από τους VEGAS το «Clip of the week»

Οι VEGAS είναι εδώ και μας ανεβάζουν τη διάθεση με το MTV «CLIP OF THE WEEK», Πιο Ψηλά.

Με επιρροές από rock, jazz, soul, funk, hip hop και r'n'b, οι VEGAS, το όνομα των οποίων προέρχεται από τον πιο

φωτεινό αστέρα του αστερισμού της Λύρας, μας ξάφνιασαν ευχάριστα με το πρώτο τους άλμπουμ το 2009 και τις φρέσκιες ιδέες στα κομμάτια τους.

Οι ZeRaw, Μελίνα Μακρή στα φωνητικά και ο DJ Airth στα πικάπ, παρότι προέρχονται από διαφορετικούς μουσικούς χώρους, έδειξαν ένα στιγμιαίο και αυθόρμητο «δέσιμο» από την αρχή της συνεργασίας τους.

Η κοινή αγάπη για τη μουσική ένωσε επιτυχώς τους καλλιτέχνες και οδήγησε τα πρώτα τους hit κατευθείαν στο ελληνικό Airplay Chart! Το 2010 επέστρεψαν ακόμα πιο δημιουργικοί και με το 2ο άλμπουμ τους Season 2, απέδειξαν σε όλους ότι ήρθαν για να μείνουν. Με τα τραγούδια τους να γίνονται αμέσως επιτυχίες, ανεβαίνουν ακόμα ένα σκαλί όταν αναλαμβάνουν το warm up για τη συναυλία της Rihanna στην Αθήνα.

Το 2011 το αστέρι των VEGAS έγινε ακόμα πιο φωτεινό και το συγκρότημα παρουσίασε τη μία επιτυχία μετά την άλλη, ενώ στις live εμφανίσεις τους γίνεται χαμός. Αποκορύφωμα η εμφάνισή τους φέτος στο 1ο Red Bull Sound Clash στην Αθήνα. Όπως μας λένε και στο νέο τους single, οι VEGAS θέλουν να πάνε ακόμα πιο Πιο Ψηλά!

Μη χάσεις το MTV «CLIP OF THE WEEK» και άσε την γλυκιά μελωδία και την ευχάριστη διάθεση των VEGAS, να σε πάνε... Πιο Ψηλά .

{youtube}z7e3_OzysYE{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα