VIDEO: Το ελληνικό γιαούρτι και ο John Stamos πηγαίνουν στο Super Bowl!

Στη δημοφιλέστερη ετήσια διοργάνωση του αμερικανικού ποδοσφαίρου θα φτάσει η χάρη του ελληνικού γιαουρτιού, μέσα από τις διαφημίσεις του John Stamos.

Όπως σας είχαμε αναφέρει και παλιότερα, ο γοητευτικός ηθοποιός ελληνικής καταγωγής είναι το κεντρικό πρόσωπο των διαφημίσεων της Danone για το ελληνικό γιαούρτι «Oikos».

Για πρώτη φορά η εταιρία, θα τοποθετήσει διαφημιστικά μηνύματα για το προϊόν της στα διαλλείματα μεταξύ των αγώνων, φτάνοντας μέσω των τηλεοράσεων σε εκατομμύρια σπίτια Αμερικανών.

Το νέο σποτ θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 5 Φεβρουαρίου και

όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ο John Stamos είναι ένας ακόμη λόγος για να παρακολουθήσουν οι γυναίκες το Super Bowl!

Όπως αναφέρει ο Michael Neuwirth, διευθυντής δημοσίων σχέσεων της Danone, «οι διαφημίσεις τους για το ελληνικό γιαούρτι «Οίκος» γίνονται σε μια προσπάθεια ενημέρωσης των Αμερικανών για υγιείς διατροφικές συνήθειες».

Οι πωλήσεις των υπόλοιπων γαλακτοκομικών προϊόντων των εταιριών είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα τα τελευταία χρόνια, όμως οι Αμερικανοί έχουν μάθει να εμπιστεύονται τα ελληνικά γιαούρτια, γι' αυτό και προϊόντα όπως το Oikos, το Chobani και το Atheros, έχουν μεγάλη απήχηση.

Δείτε την επιτυχημένη διαφήμιση του John Stamos για το «Oikos»:

{youtube}tuRTm4WTN9s{/youtube}

Διαβάστε επίσης:

VIDEO: Ο John Stamos, το ελληνικό γιαούρτι και η αμερικάνικη διαφήμιση

NY Times: Ανάρπαστο το ελληνικό γιαούρτι στην Νέα Υόρκη!

Keywords
Τυχαία Θέματα