VIDEO: Δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι στα Όσκαρ μιλούν για την Ελλάδα

Μπορεί τα βραβεία Όσκαρ να αποτελούν παγκόσμιο γεγονός για τον χώρο του κινηματογράφου, αλλά δε σημαίνει ότι δε «χωράνε» και ερωτήσεις πολιτικής.

Το greekreporter.com βρέθηκε και φέτος στο κόκκινο χαλί και συνάντησε δύο γνωστούς Γερμανούς δημοσιογράφους, οι οποίοι μίλησαν για την ελληνική κρίση, την άποψή τους για τα χρήματα των πακέτων

στήριξης και την Άνγκελα Μέρκελ.

Ο Steven Gätjenτου καναλιού ProSieben κατακρίνει την στάση των γερμανικών και ελληνικών media για την κάλυψη του θέματος, σχολιάζοντας πως αντί αυτού θα έπρεπε να εστιάσουν την αντιμετώπιση του προβλήματος και την ενίσχυση της Ευρώπης.

«Η κρίση δεν είναι μόνο στην Ελλάδα ή την Ευρώπη, είναι παντού. Δείτε τις Ηνωμένες Πολιτείες, ανήκουν στους Κινέζους», αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Annemarie Warnkross, η οποία παρουσιάζει μια καθημερινή εκπομπή στο ProSieben και ένα εβδομαδιαίο σόου και κάλυψε την βραδιά των Όσκαρ για το κανάλι της.

Η παρουσιάστρια μίλησε για το πώς νιώθει που ορισμένα από τα χρήματα που πληρώνει στους φόρους πηγαίνουν στην Ελλάδα και τόνισε πως δεν την πειράζει αφού γίνεται για το καλό της Ευρώπης, ενώ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την Μέρκελ «σκληρή γυναίκα».

Δείτε τις συνεντεύξεις τους:

{youtube}3fRb8bchG50{/youtube}

{youtube}rybmepAy2gM{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα