O σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής μιλά στο «Στην πράξη.gr»

«Στην πράξη.gr» η Σύλβια Κλιμάκη μιλά με ανθρώπους που οι ΠΡΑΞΕΙΣ τους μπορούν να δώσουν μια δυναμική απάντηση στην κρίση που βιώνει η χώρα μας, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 15.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η Σύλβια Κλιμάκη συνομιλεί με τον σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή : «Ο καθένας από μας μπορεί να κάνει το θαύμα... Η ανθρώπινη πορεία κινείται ανάμεσα στο δίλημμα, στο πρόβλημα και στην ευλογία» υποστηρίζει ο γνωστός σκηνοθέτης.

Ακολουθεί την Παγκόσμια πρωταθλήτρια

στην Ενόργανη Βασιλική Μιλλούση «Προσωπικά έχω βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου πως ό,τι και να γίνει, όποιες και αν είναι οι συνθήκες, εγώ θα κάνω αυτό που έχω βάλει στόχο» δηλώνει μεταξύ άλλων η ελληνίδα πρωταθλήτρια.

«Μέσα από τον εθελοντισμό έγινα καλύτερος άνθρωπος γιατί κατάλαβα ότι δεν έχει νόημα να το βάζεις κάτω και ότι δεν υπάρχουν πράγματα που δεν γίνονται» περιγράφει στην Σύλβια Κλιμάκη ο εμπνευστής του «Θεσσαλονίκη Αλλιώς» Γιώργος Τούλας.

Η εκπομπή φιλοξενεί ακόμη, τον ποιητή και συγγραφέα Νάνο Βαλαωρίτη. Τον λόγιο που αρνήθηκε να γίνει μέλος της Ακαδημίας Αθηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα