Euronet και Championsnet από τη ΝΕΤ

Το ΕURO 2012 και η προσπάθεια της εθνικής μας ομάδας, έχουν την τιμητική τους μόνο στη συχνότητα της ΝΕΤ.

Μέχρι και την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, η ΝΕΤ έχει προγραμματίσει μια σειρά οκτώ εκπομπών υπό τον γενικό τίτλο EURONET, με αφιερώματα, νέα από την προετοιμασία της διοργάνωσης και συνεντεύξεις όλων των μεγάλων αστέρων της «στρογγυλής

θεάς».

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 18.15, στην πρώτη εκπομπή EURONET, οι Έλληνες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αφιερώματα στην πρωταθλήτρια κόσμου και Ευρώπης Ισπανία, τη διοργανώτρια του φετινού EURO Πολωνία, καθώς και στο πρώτο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου του 1960.

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 20.00, μέσα από την εκπομπή CHAMPIONSΝΕΤ, ο Ηλίας Χριστογιαννόπουλος παρουσιάζει ένα αφιέρωμα σε όλες τις ομάδες του CHAMPIONS LEAGUE.

Στις 21.45, σε απευθείας μετάδοση από το Μιλάνο, η ΝΕΤ θα καλύψει την αναμέτρηση των ομάδων ΜΙΛΑΝ-ΑΡΣΕΝΑΛ σε περιγραφή του Γιώργου Χαϊκάλη. ενώ παράλληλα από το ΕΡΤHD μπορείτε να δείτε το ματς σε high definition (σε υψηλή ανάλυση)

Πριν από την έναρξη του αγώνα στις 21.00 στο pre-game με τον Ιωσήφ Νικολάου θα μάθετε τα τελευταία νέα της Μίλαν και της Αρσεναλ λίγο πριν την σέντρα στο Σαν Σίρο.

Στις 23.45 θα μεταδοθεί η εκπομπή CHAMPIONSNET με δηλώσεις των πρωταγωνιστών και σε μαγνητοσκόπηση η αναμέτρηση της Ζενίτ με την Μπενφίκα σε περιγραφή του Στράτου Σεφτελή.

Keywords
Τυχαία Θέματα