«Dirty Sexy Money» μετά τους Αρβύλα στον ANT1

Τα καπρίτσια της υψηλής κοινωνίας έρχονται στον Ant1 με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Σύμφωνα με το TV Ζάπινγκ από τις 16 Νοεμβρίου στις 24.00 ακριβώς μετά τους ''Ράδιο αρβύλα'', η υψηλή κοινωνία...απομυθοποιείται στην ξένη σειρά ''Dirty sexy money''. Κεντρικός ήρωας της σειράς είναι ο δικηγόρος Νικ Τζορτζ που προσλαμβάνεται για να... εξαφανίζει τα προβλήματα της βαθύπλουτης οικογένειας Ντάρλινγκ, που το κάθε της μέλος είναι πιο εκκεντρικό από το άλλο.

Παρόλο που ορκίζεται ότι δεν θα πει ποτέ ψέματα για χάρη τους, ο όρκος του δοκιμάζεται καθημερινά. Απιστίες, αλκοόλ, ναρκωτικά και καθόλου καθωσπρέπει παρέες συνθέτουν τον κόσμο των Ντάρλινγκ. Σε κάθε γωνία παραμονεύει κι ένα σκάνδαλο!

Ο Καναδός ερμηνευτής Ντόναλντ Σάδερλαντ υποδύεται τον μεγιστάνα σ' ένα ρόλο που του ταιριάζει γάντι. Από το καστ ξεχωρίζει επίσης ο Γουίλιαμ Μπάλντουιν στο ρόλο του γιου της οικογένειας που ονειρεύεται μεγάλη καριέρα στην πολιτική, αλλά παράλληλα του αρέσει να κάνει παρέα με τρανσέξουαλ...

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα του mediagate.gr στο Facebook πατώντας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα