«Blade Runner» χωρίς τον Χάρισον Φορντ; Κι όμως...

Το δεύτερο ταξίδι του στον κόσμο του Blade Runner, ετοιμάζει ο Ρίντλεϊ Σκοτ, χωρίς όμως τον Χάρισον Φορντ, ο οποίος δεν θα συμμετέχει στο καστ του σίκουελ, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος ο σκηνοθέτης.

«Το πρότζεκτ προχωρά, όχι με το καστ του παρελθόντος φυσικά», ανέφερε στην Wall Street Journal, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν ο χαρακτήρας του Χάρισον Φορντ, Ρικ Ντέρεκ θα υφίσταται,

απάντησε «Όχι, δεν νομίζω».

Βασισμένο στο βιβλίο του 1968 του Philip K Dick, «Do Androids Dream of Electric Sheep?», το Blade Runner δε σημείωσε εισπρακτική επιτυχία στην εποχή της, αλλά κέρδισε επαίνους με το πέρασμα των χρόνων. Η ιστορία της ταινίας καταγράφει την καταδίωξη ανθρωποειδών ρομπότ, από έναν αστυνομικό που έχει αποσυρθεί.

Η ταινία Blade Runner του Ρίντλεϊ Σκοτ, τιμήθηκε ως η καλύτερη ταινία επιστημονικής φαντασίας όλων των εποχών από μια διαδικτυακή ψηφοφορία ανάμεσα στις 100 καλύτερες ταινίες του είδους.

Αν θέλετε να μαθαίνετε παράλληλα όσα σημαντικά διαδραματίζονται στα ελληνικά και ξένα media κάντε like στην σελίδα του mediagate.gr στο Facebook πατώντας εδώ.


Keywords
Τυχαία Θέματα