Τα δημητριακά FITNESS και η Μαίρη Συνατσάκη μας έβγαλαν στην παραλία με… Samba!

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής 22 Ιουνίου, η παραλία στον Αστέρα Γλυφάδας θύμιζε κάτι από τη φημισμένη παραλία Κόπα Καμπάνα, στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Ο λόγος δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από την παρουσία της Μαίρης Συνατσάκη που χόρεψε Samba με τους φίλους των FITNESS, στο αποκορύφωμα μίας ξεχωριστής ιδέας των δημητριακών ολικής άλεσης της Nestlé.Η Μαίρη, ο παρτενέρ της Γιούρι Ντιμιτρόφ και τα FITNESS,
είχαν ξεκινήσει από καιρό να προετοιμάζουν το έδαφος για τη μεγάλη μέρα της εξόδου στην παραλία. Μέσα από την επίσημη σελίδα των δημητριακών FITNESS στο Facebook (http://www.facebook.com/NestleFitness.GR), παρουσίασαν μία σειρά από 10 βίντεο με ένα άκρως ανατρεπτικό δελτίο καιρού, όπου δίδαξαν τα μυστικά της Samba, μας προετοίμασαν και μας έδωσαν τον ρυθμό για να βγούμε στην παραλία πιο ανανεωμένοι από ποτέ.

Η θερμοκρασία στο πιο Fit-ness δελτίο καιρού στα social media, χτύπησε κόκκινο όταν ανακοινώθηκε στους fans της σελίδας των FITNESS πως είχε φτάσει ο καιρός για Samba και θα χόρευαν παρέα με τη Μαίρη. Και επειδή παραλία στην Αθήνα δεν υπάρχει για να χωρέσει τους φίλους των FITNESS και της γλυκιάς Μαίρης, πραγματοποιήθηκε κλήρωση που ανέδειξε τους 15 τυχερούς, που οι δύο χορευτές μας έβαλαν στο ρυθμό της Samba, κατά τη διάρκεια ενός ολοήμερου prive μαθήματος.

Εκτός από τις χορευτικές φιγούρες της Μαίρης και του Γιούρι, οι τυχεροί νικητές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα αγαπημένα τους δημητριακά ολικής άλεσης, τον ήλιο και τη θάλασσα, αλλά και να κερδίσουν όμορφα ενθύμια και δώρα για να τους θυμίζουν τον τρόπο που μπήκε η Samba στη ζωή τους.

Το απόλυτο δελτίο καιρού του φετινού καλοκαιριού ολοκληρώθηκε, αφού πρώτα τα διαδικτυακά του μαθήματα συγκέντρωσαν περισσότερες από 450.000 προβολές, ενώ στο μεγάλο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε για το prive μάθημα με τη Μαίρη Συνατσάκη, το Γιούρι και τα FITNESS, δήλωσαν συμμετοχή 1.268 άτομα, κατακλύζοντας με μηνύματα αγάπης τη σελίδα των FITNESS!
Keywords
Τυχαία Θέματα