Τα χριστουγεννιάτικα bazaar που δεν πρέπει να χάσετε!

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα, από αυτό το Σαββατοκύριακο και για τις επόμενες εβδομάδες θα έχετε τη δυνατότητα να ψωνίσετε ό,τι μπορεί να βάλει ο νους σας στα bazaar που γίνονται στην πόλη μας. Επισκεφτείτε όλες τις γωνιές της Αθήνας, με Χριστουγεννιάτικη διάθεση και επιλέξετε δώρα για τους αγαπημένους
σας φίλους και συγγενείς, ανάμεσα σε τεράστια ποικιλία προϊόντων για όλα τα γούστα.Χριστουγεννιάτικο Bazaar Κέντρου Ζωής
Ιδιαίτερα ρούχα, επώνυμα αξεσουάρ, καλλυντικά, βιβλία και συλλεκτικά αντικείμενα πλημμυρίζουν στις 14 και 15 Δεκεμβρίου το νέο χώρο του Κέντρου Ζωής, της ΜΚΟ για την υποστήριξη όσων ζουν με HIV/AIDS, με αφορμή το Χριστουγεννιάτικο bazaar-θεσμό που διοργανώνει και φέτος. To bazaar έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό για το Κέντρο Ζωής, αφού είναι μια μεγάλη πηγή εσόδων, μια πηγή ζωής για την οργάνωση, γι' αυτό και οι διοργανωτές του στέλνουν ανοιχτή πρόσκληση προς όλους. Ξεχωριστά σχέδια, έντονα χρώματα και μια μεγάλη συλλογή αντικειμένων εξαιρετικής ποιότητας σε τιμές κόστους περιμένουν τους παλιούς αλλά και νέους φίλους του bazaar, καθώς και δώρα-έκπληξη μέσω της λαχειοφόρου αγοράς. Όλα τα προϊόντα είναι προσφορά από επώνυμους Ελληνικούς και ξένους οίκους μόδα. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η Εταιρία Dermalogica προσφέροντας συμβουλές περιποίησης και φροντίδας προσώπου. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση για το θέμα του HIV/AIDS που μας αφορά όλους και ταυτόχρονα η οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Ζωής για την σωστή και αποτελεσματική λειτουργία του.
Πού; Ιερά Οδός 42, 1ος όροφος, Κεραμεικός
Ώρα: 10.00- 18.00
Είσοδος ελεύθερη

Χριστουγεννιάτικο Βazaar του Ιδρύματος Β. & Μ. Θεοχαράκη
To Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, ο Ανδρέας Ψαράκος δημιουργεί ποπ αστέρια, η Ελένη Δασκαλάκη φτιάχνει κοσμήματα με μπάλες, η Εύη Καραχλή και η Νικόλ Παπάκου κατασκευάζουν χριστουγεννιάτικα δώρα για το Βazaar του Ιδρύματος Β. & Μ. Θεοχαράκη. Αφίσες έως 70%, βιβλία έως 50%, μεταξοτυπίες έως 50%, παιδικά έως 50%, κοσμήματα έως 30%, χριστουγεννιάτικα είδη σε ειδικές τιμές, χριστουγεννιάτικες γεύσεις στο Café Merlin, είναι όλα όσα μπορείτε να βρείτε στο market του Ιδρύματος.
Είσοδος ελεύθερη
Πού; Λ. Βασ. Σοφίας 9 & Μέρλιν 1, 106 71 Αθήνα
Ώρα: 12:00-15:00

Χριστουγεννιάτικα bazaar στο Ίδρυμα Ανδρέας Λεντάκης
Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, το Ίδρυμα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης «Ανδρέας Λεντάκης» εγκαινιάζει το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του. Μεγάλες εκπλήξεις με πολλά είδη για χρήση κουζίνας, διακόσμησης, δώρων μέσα από μια γκάμα ηλεκτρικών ειδών ποικιλία γλυκών, ποτών, κέικ (χειροποίητα και μη), πρωτότυπων φρέσκων συνθέσεων για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, βιβλίων και άλλων.
Διάρκεια: 29 Νοεμβρίου έως 30 Δεκεμβρίου.
Πού; Αγίων Ασωμάτων 47, Θησείο-Γκάζι
Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 30 Νοεμβρίου 10.00 π.μ.-15.00μ.μ
Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 10.00 π.μ.-15.00μ.μ
Καθημερινές 10.00 π.μ. – 15.00 μ.μ.

Χριστουγεννιάτικο Market της Stray Care
Από τη Δευτέρα 9 έως και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, το The Market by Stray Care, θα βρίσκεται στην Ερμού για ένα εβδομαδιαίο bazaar, με πάνω από 50 χειροτέχνες εκθέτες. : Ρούχα, κοσμήματα, γλυκά, λικέρ, παιχνίδια, διακοσμητικά, καλλυντικά, vintage & retro προϊόντα, είναι μερικές μόνο από τις επιλογές σας. Όπως κάθε χρόνο και στο φετινό bazaar θα υπάρχει λοταρία με πλούσια δώρα, πολύ χορό από σχολή μπαλέτου, μακιγιάζ για τις κυρίες που αναρωτιούνται ποιο θα είναι το μακιγιάζ τους για τις γιορτές, face painting για τους μικρούς φίλους, ζωγραφική και πολλές άλλες εκπλήξεις.
Πού; Ερμού 112 (πρώην κατάστημα Shop)
Ώρες 10:00 – 22:00 Κάθε μέρα

Xmas Bazaar στο Seven Sins Club
Το Seven Sins Club διοργανώνει την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, bazaar κοσμημάτων, δίσκων,δώρων, ρούχων και αξεσουάρ. Το market συνοδεύει όλη τη μέρα dj sets by Metalpaths. Πλήθος περιπτέρων με μεγάλη ποικιλία στις καλύτερες τιμές. Δηλώσεις συμμετοχής για περίπτερο/πάγκο στο τηλέφωνο 6945399717 και στο email [email protected] (Οι θέσεις για το bazaar είναι περιορισμένες και θα κλείσουν ως τις 17/12)
Πού; Θεμιστοκλέους & Γαμβέτα 5, Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα
Ώρα: 12.00-20.00
Είσοδος: 2€ με καφέ, χυμό ή αναψυκτικό και σας κερνάμε τα γλυκά! Χαμηλές τιμές σε μπύρες και ποτά κατά την διάρκεια του bazaar (Μπύρα Heineken 400 ML 3€, Μπύρα μεγάλη 4€, Ποτό 5€, Ποτό special 6€, Κρασί 3€).

Χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίων στο Θέατρο ΑΛΦΑ
Το 2ο Bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί στον «Χώρο Τέχνης & Πολιτισμού» του Θεάτρου ΑΛΦΑ την περίοδο των Χριστουγέννων, από τις 13 μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου. To bazaar θα περιλαμβάνει βιβλία από το αρχείο του θεάτρου, που ενδιαφέρουν το θεατρόφιλο κοινό, λογοτεχνικά, ιστορικά, ποιητικές συλλογές, μελέτες, θεωρητικά κείμενα, παιδικά, αλλά και περιοδικά, θεατρικά προγράμματα, αφίσες και άλλα πολλά, ενώ οι τιμές θα ξεκινούν από 1 ευρώ μόλις. Παράλληλα με το Bazaar βιβλίου, στον ίδιο χώρο λειτουργεί η έκθεση εικαστικής φωτογραφίας «Προσμονή» του ζωγράφου Χρήστου Παλαμήδη, που παρατείνεται κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών για το κοινό.
Πού; Θέατρο ΑΛΦΑ, Πατησίων 37
Διάρκεια: 13 έως 29 Δεκεμβρίου 2013
Ώρες λειτουργίας: 10:00 π.μ. – 13:00 μ.μ. και 17:00 – 21:00 μ.μ.
Είσοδος Ελεύθερη

Meet Market στον πολυχώρο Αθηναϊς
Από την Πέμπτη 19 έως την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, η Αθηναΐδα φιλοξενεί μια τετραήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.
Πού; Καστοριάς 34-36, Βοτανικός, Αθήνα, 104-47
Ώρα: Πέμπτη 19 & Παρασκευή 20: 17:00 – 23:00
Σάββατο 21 & Κυριακή 22: 13:00 – 23:00
Είσοδος ελεύθερη
Keywords
bazaar, χριστουγεννιατικα, bazaar, Χριστούγεννα, νους, αθηνα, μκο, προσφορες, ποπ, merlin, market, κεικ, vintage, retro, face, club, email, heineken, θεατρο, αλφα, παζλ, καστορια, βιβλια, χριστουγεννιατικες βιτρινες, Κορμός Χριστουγέννων, αλλαγη ωρας, γσ πατησιων, θεμα εκθεσης 2012, αλλαγη ωρας 2013, ελενη, χειροποιητα, το θεμα, αλφα, αξεσουαρ, αφισες, γλυκα, γωνιες, δωρα, ζωγραφικη, θεμα, θησειο, μκο, μοδα, παιχνιδια, περιοδικα, ρουχα, τηλεφωνο, χρωματα, email, face, αγορα, αστερια, αφορμη, εβδομαδες, βινυλια, βοτανικος, βρειτε, βρισκεται, γινονται, δευτερα, δυνατοτητα, δηλωσεις, ευη, ευρω, υπαρχει, εκθεση, ενεργεια, ενημερωση, επωνυμα, ερμου, εταιρια, ζωγραφου, ζωης, ιδεες, ιδιο, θετικη ενεργεια, ειδη σπιτιου, ιδρυμα, ιερα οδος, κοσμηματα, κρασι, λειτουργια, λικερ, λιχουδιες, μακιγιαζ, μερλιν, μπυρα, μπυρες, μπορειτε, οδος, παιδικα, παζλ, πεμπτη, πηγη ζωης, πηγη, ποπ, ποτα, προγραμματα, σαββατο, σχεδια, τριτη, club, ευθεια, ειδη, γευσεις, γιορτη, heineken, ιδιαιτερο, κειμενα, κυριακη, merlin, market, νους, ποτο, retro, θεσεις, vintage
Τυχαία Θέματα