Σεμινάριο Φωτογραφίας με τον σκηνοθέτη Άρη Λυχναρά

19:23 8/3/2017 - Πηγή: Monopoli
Τρίτη 21 Μαρτίου 2017Tην Τρίτη 21 Μαρτίου στο The APIVITA Experience Store θα πραγματοποιηθεί το 3ο σεμινάριο φωτογραφίας με τον σκηνοθέτη Άρη Λυχναρά. Στο μάθημα αυτό θα αναλυθούν τεχνικές για την φωτογραφία δρόμου.

Τα σεμινάρια που διεξάγονται στο The APIVITA Experience Store έχουν στόχο να μυήσουν τους συμμετέχοντες
στην τέχνη της ψηφιακής φωτογραφίας και να τους δώσουν τα εργαλεία για να εξελίξουν το αγαπημένο τους χόμπι.

Με τα μαθήματα που θα πραγματοποιηθούν έξω και με την έμφαση που δίνεται στην φωτογραφία τοπίου και πόλης, αυτός ο κύκλος σεμιναρίων αποτελεί μία ευκαιρία για να ανακαλύψουμε ξανά την Αθήνα, να αναδείξουμε τις κρυφές της γωνιές αλλά και τη φύση που δεν σταματά να μας εκπλήσσει ακόμα και στα πιο αναπάντεχα σημεία.

Θεματολογία κύκλου: Τεχνική της φωτογραφίας. Φωτογραφία δρόμου. Βασικές τεχνικές για τη νυχτερινή φωτογραφία. Πως εντοπίζουμε ’’ενδιαφέροντα’’ σημεία για φωτογράφηση μέσα στην πόλη. Προβολή, επιλογή και συζήτηση των φωτογραφιών (street photography) των μαθητών για το τέλος του σεμιναρίου και ετοιμασία τους για την mini έκθεση στον χώρο της Apivita.

Τρίτη 21 Μαρτίου, 18:00-20:00

Κόστος σεμιναρίου: 20€ τη φορά. Για προπληρωμή του κύκλου των 6 μαθημάτων θα υπάρχει έκπτωση 20%. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα ισχύσει σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες στο The APIVITA Experience Store
Σόλωνος 6, Κολωνάκι, Τηλέφωνο: 2103640560
Keywords
Τυχαία Θέματα