Προσφορές μόνο για γυναίκες στο SHOP Ερμού 112A

02:31 1/3/2012 - Πηγή: Monopoli
Την Ημέρα της Γυναίκας, Πέμπτη 8 Μαρτίου, ένα πρωτότυπο και μοδάτο event θα λάβει χώρα στο concept store SHOP Ερμού 112A, με τίτλο "More Than A Woman", σε συνεργασία με τη δημιουργική ομάδα του περιοδικού OZON Raw.Στο event οι γυναίκες θα αφεθούν στα χέρια των ειδικών και θα απολαύσουν περιποίηση από τη Mod's Hair, make up από την ΜAC, nails
treatment από τα Νύχι – Νύχι, θα γευθούν μπάρες δημητριακών Fitness bars σε διαφορετικές γεύσεις, γλυκούς πειρασμούς, απολαυστικούς φυσικούς χυμούς της εταιρείας Κάμπος Χίου, και θα δοκιμάσουν το νέο λικέρ Patron XO café.

Ακόμη θα έχουν ειδική έκπτωση για τις αγορές τους σε γυναικεία είδη του concept store SHOP, στις νέες συλλογές Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012, αντίστοιχη της ηλικίας τους, επιδεικνύοντας μόνο την αστυνομική τους ταυτότητα (π.χ. μια γυναίκα 30 χρόνων θα έχει έκπτωση 30% στις αγορές της – ανώτατο όριο έκπτωσης 40%).

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα εγκαινιαστεί η έκθεση "Fashion Bloggers United", όπου 8 γυναίκες fashion bloggers θα φωτογραφίσουν την αγαπημένη τους γυναίκα για το 2012 και θα την παρουσιάσουν στον χώρο του concept store SHOP.
Ώρες λειτουργίας: 14:00 – 22:00
Keywords
Αναζητήσεις
μακ ωραρια ερμου
Τυχαία Θέματα