Πουλήθηκε η Rolls Royce Phantom Celestial

Το αυτοκίνητο που έκλεψε την παράσταση στο περίπτερο της Rolls-Royce στην έκθεση της Φρανκφούρτης, δεν ήταν άλλο από την Phantom Celestial. Κατασκευάστηκε σε ένα και μοναδικό κομμάτι και πουλήθηκε ήδη.

Όπως κάθε τετράτροχο της βρετανικής φίρμας, έτσι και αυτό αποτελεί την επιτομή της πολυτέλειας και της άνεσης. Οι άνθρωποι της Rolls-Royce ωστόσο, πρόσθεσαν στο συγκεκριμένο μοντέλο ορισμένα στοιχεία που το ανεβάζουν ένα επίπεδο πάνω.

Το εσωτερικό είναι επενδυμένο με
υψηλής ποιότητας χειροποίητο δέρμα στο χρώμα του λυκόφωτος. Στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει ένα αναλογικό ρολόι που περιβάλλεται από τέσσερα διαμάντια, ενώ στον ουρανό έχουν τοποθετηθεί οπτικές ίνες. Αυτές, έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να αναπαριστούν τον ουρανό του Goodwood, όπως φαινόταν την 1η Ιανουαρίου του 2003!! ημερομηνία που παραδόθηκε η πρώτη Rolls-Royce Phantom.

Οι επιβάτες έχουν στη διάθεση τους εκτός των άλλων και ένα γυάλινο σετ για πικ-νικ, ενώ να μην ξεχάσουμε και τις ειδικές θήκες για ομπρέλες που υπάρχουν στις πόρτες. Όσο για την κίνηση του υπερ-πολυτελούς μοντέλου, φροντίζει ένας V12 κινητήρας 6,75 λίτρων.

Τώρα πόσο πουλήθηκε η μία και μοναδική Phantom Celestial δεν γνωρίζουμε, αλλά είναι βέβαιο ότι ο τυχερός ιδιοκτήτης έβαλε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Λουκάς Παπαλάμπρος
Keywords
Τυχαία Θέματα