Πήγαμε μια βόλτα στο Christmas Factory!

Η μεγάλη γιορτή του χρόνου έχει φτάσει και το Christmas Factory μας μεταφέρει στο μαγικό κόσμο του Αη Βασίλη και των καλικατζάρων! Έτσι κι εμείς βρεθήκαμε στο φαντασμαγορικό αυτό πάρκο, κάναμε τη βόλτα μας στην υπαίθρια αγορά, ανεβήκαμε στη ρόδα, παίξαμε πολλά παιχνίδια και φυσικά δοκιμάσαμε απίστευτα γλυκά! Ένας παραμυθένιος προορισμός στην καρδιά της πόλης μας προσκαλεί να γίνουμε για λίγες μέρες όλοι παιδιά, να αφεθούμε στη μαγεία των γιορτών και να πιστέψουμε στα θαύματα!

Ετοιμαστείται λοιπόν να γίνεται κι εσείς, μέρος του πιο χριστουγεννιάτικου παραμυθιού!

Φέτος,
το τρίτο Christmas Factory είναι πιο αναναιωμένο από ποτέ. Το χωριό του Άγιου Βασίλη που μεταφέρεται για λίγες ημέρες στον ιστορικό χώρο στο Γκάζι περιλαμβάνει ευφάνταστα εργαστήρια, απίθανα παιχνίδια, πεντανόστιμες λιχουδιές, συναρπαστικές εκδηλώσεις και το κυριότερο, προσιτά, εναλλακτικά πακέτα προσφορών!

Αυτή τη χρονιά βλέπουμε 3 ολοκαίνουρια εργαστήρια που στοχεύνουν στην διαπαιδαγώγηση, την ενημέρωση, την διασκέδαση και τη χαρά των παιδιών μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, με την καλύτερη παρέα των Καλικάντζαρων:

Εμείς τα Καλικαντζαράκια....
Έχετε κι εσείς την εντύπωση πως τα καλικαντζαράκια είναι άσχημα, κακά και παράξενα? Αντίθετα είναι έξυπνα, σκανταλιάρικα και χαρωπά. Ελάτε να ανακαλύψετε την αλήθεια για τους καλικάντζαρους μέσα από ένα θεατρικό παιχνίδι γεμάτο αστείες δραστηριότητες.

Μέσα από τις πληροφορίες των εμψυχωτών και το θεατρικό παιχνίδι τα παιδιά μαθαίνουν τι λέει η λαϊκή παράδοση για τους καλικάντζαρους, εξασκούν τη φαντασία τους και να δίνουν τη δική τους εκδοχή γι΄ αυτά τα πλάσματα. Αναγνωρίζουν καλύτερα την κίνηση, τη φωνή και τα συναισθήματά τους και αντιλαμβάνονται τί κοινά τους σημεία έχουν με αυτό που φαντάζει αρχικά διαφορετικό.

Παιχνίδια στη χώρα του Αη Βασίλη
Τα ξωτικά, οι καλικάντζαροι, τα αστέρια των γιορτών και οι νεράιδες των παραμυθιών κάθε μέρα που τελειώνουν τις δουλειές τους μαζεύονται για να παίξουν όλοι μαζί τα παιχνίδια της παρέας.
Μέσα από μια σειρά παιχνιδιών τα παιδιά εξασκούνται στη συνεργασία, την ετοιμότητα, τη συγκέντρωση, την παρατηρητικότητα και γίνονται μια ομάδα που έχει κοινό στόχο.

Οι βοηθοί του Αη Βασίλη
Το ξωτικό που είναι υπεύθυνο για να είναι χαρούμενα όλα τα παιδιά σας ζητάει να φτιάξετε στολίδια για να τα μοιράσει στα παιδιά που δεν θα μπορέσουν φέτος να στολίσουν το χώρο τους και το δέντρο τους.
Έτσι, τα παιδιά εξασκούν τη φαντασία και τη δεξιοτεχνία τους μέσα από ένα εικαστικό εργαστήριο και έρχονται σε επαφή με την έννοια της προσφοράς.
Επίσης μπορείτε να κάνετε Επίσκεψη στον θρόνο του Αη Βασίλη το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ της κυρά ΒΑΣΙΛΕΝΑΣ και το e-Factory.

Επίσης, θα βρείτε ένα νέο καλλιτεχνικό πρόγραμμα εστιασμένο σε θεατρικές παραστάσεις, χορωδίες, μουσικά σύνολα με χριστουγεννιάτικο ρεπερτόριο, κουκλοθέατρα, θέατρο σκιών, ομάδες και σύλλογοι που παρουσιάζουν παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και χορούς!

Στον χώρο υπάρχει:
- Το πρώτο Οκτάγωνο παγοδρόμιο 270 τετραγωνικών μέτρων στην κεντρική πλατεία
- 4 νέα παιχνίδια στο σύνολο των 10 (από 14)

- Πλούσια και ανανεωμένη θεματοποίηση του χώρου
- Πακέτα προσφορών για όλα τα Παιχνίδια του Λούνα Πάρκ

- Ανανεωμένη εστίαση με πολλές περισσότερες επιλογές
- Μια υπέροχη αγορά των γλυκών με χειροποίητα γλειφιτζούρια, σοκολάτες σε πλάκες, καραμέλες, ζελεδάκια, cakes, ginger cookies, καραμελωμένους ξηρούς καρπούς.

- Την μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη αγορά που έχει γίνει ποτέ με πάνω από 50 καταστήματα

- Περισσότερα Φιλανθρωπικά ιδρύματα όλα κάτω από μια στέγη στο charity bazzar (Παιδικά Χωριά SOS, Κιβωτός, Χαμόγελο του Παιδιού, Φλόγα, Μπορούμε, Μαζί για το Παιδί)
- Απόλυτη ασφάλεια του χώρου και μόνιμη Ιατρική παρουσία και κάλυψη από το "Ιασώ Παίδων"

Εισιτήριο εισόδου: 5.50€ κατά άτομο
Μοναδική προσφορά 6€ 1+1 για όλες τις καθημερινές μέχρι 23/12 και από 3/1 έως και 6/1/2016 στα ταμεία ή μεσω προπώλησης.

Το ωράριο λειτουργίας του The Christmas Factory είναι από τις 10:00 έως τις 22:00, από 27 Νοεμβρίου 2015 έως 6 Ιανουαρίου 2015. Παραμονή Χριστούγέννων και Πρωτοχρονιάς θα παραμείνει ανοιχτά μέχρι τις 20.00. Ενώ 4/12 και 19/12 θα ανοίξει 11.00 και 12.00 αντίστοιχα.
Keywords
Τυχαία Θέματα