Ονειρεμένα Χριστούγεννα σε σκηνικό 5 αστέρων στο Wyndham Poseidon Loutraki Resort

Εξασφαλίσαμε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο δώρο για ένα τυχερό ζευγάρι: Δύο διανυκτερεύσεις με πρωϊνό και εορταστικά γεύματα στο πολυτελές Wyndham Poseidon Resort στο Λουτράκι!

Μόλις 10 λεπτά από το Λουτράκι, σε απόσταση μιας ώρας από την Αθήνα, σε μία ιδιαίτερη τοποθεσία κάτω από τα επιβλητικά Γεράνια Όρη και με υπέροχη θέα στον Κορινθιακό Κόλπο, το 5άστερο Wyndham Poseidon Loutraki Resort

είναι ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τις μέρες των γιορτών σ' ένα περιβάλλον που διακρίνεται από κομψότητα, πολυτέλεια και ζεστασιά.


Το ιστορικό συγκρότημα Poseidon Resort εντάχθηκε πρόσφατα στην «οικογένεια» της Wyndham, ενός τουριστικού κολοσσού που διαχειρίζεται περισσότερα από 8.500 τουριστικά συγκροτήματα στον κόσμο.

Διαμονή με πολυτέλεια και άνεση


Η διαμονή στο Poseidon Resort είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Όλα τα δωμάτια, διαθέτουν μπανιέρα-υδρομασάζ και βεράντα με υπέροχη θέα στον Κορινθιακό Κόλπο ή στους καταπράσινους κήπους.

Ορισμένες από τις Deluxe Σουίτες διαθέτουν ιδιωτική πισίνα ή jacuzzi και κάποιες κυριολεκτικά ακουμπάνε την θάλασσα.

Gourmet απολαύσεις

Στο Wyndham Poseidon Loutraki Resort, θα βρείτε μια μεγάλη επιλογή από εστιατόρια και μπαρ, το καθένα από τα οποία καλύπτει αρμονικά τις ανάγκες και τις επιθυμίες των επισκεπτών.


Υπηρεσίες & Υποδομές

Το Wyndham Poseidon Loutraki Resort διαθέτει 3 παραλίες βραβευμένες με τη Γαλάζια Σημαία, 2 εξωτερικές πισίνες & παιδική πισίνα καθώς και μία εσωτερική πισίνα.

Τους καλοκαιρινούς μήνες προσφέρει μια μεγάλη επιλογή θαλάσσια σπορ.


Επίσης στο πολυτελές Κέντρο Ευεξίας Aegeo Spa θ' απολαύσετε χαλαρωτικές και αναζωογονητικές θεραπείες προσώπου και σώματος, καθώς και υπηρεσίες ομορφιάς ενώ στο οργανωμένο γυμναστήριο μπορείτε να αθληθείτε.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ!

Το Monopoli.gr εξασφάλισε για ένα τυχερό ζευγάρι ένα ονειρεμένο πακέτο διαμονής στο Wyndham Poseidon Resort για τις ημέρες των Χριστουγέννων που περιλαμβάνει τα εξής:

Δύο διανυκτερεύσεις σε δικλινο δωμάτιο για τις 24 και 25 Δεκεμβρίου 2017Πρωινό για δύο άτομα στις 25 και 26 Δεκεμβρίου 2017Ένα εορταστικό γεύμα το βράδυ της Παραμονής (24/12) και την Ημέρα των Χριστουγέννων (25/12). Τα μενού μπορείτε να τα δείτε στα επισυναπτόμενα αρχεία.

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟ ΔΩΡΟ
Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να κάνετε τα εξής:

LIKE & ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ (SHARE) στο άρθροΈνα ΣΧΟΛΙΟ σχετικό με το ξενοδοχείοNα πατήσετε το tab ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής.


Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 16/12

Το όνομα του νικητή θα δημοσιευθεί στο monopoli.gr μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

Χρήσιμες πληροφορίες: Wyndham Poseidon Resort (2744067938, www.wyndhamloutrakiresort.com)

Keywords
Τυχαία Θέματα