Οι Encore στη Waterland στη Θεσσαλονίκη

18:12 3/7/2012 - Πηγή: Monopoli
Το Σάββατο 7 Ιουλίου, λίγο μετά τις 16:00, οι Encore μας τραγουδούν «Έλα κι εσύ μαζί» στη Waterland!Οι Encore, η αγαπημένη μπάντα της πόλης, έχει ξεσηκώσει αμέτρητες φορές το κοινό της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, από το 2007. Τα live τους, γεμάτα ενέργεια και ρυθμό, μετατρέπουν τους χώρους όπου εμφανίζονται σε ένα ατελείωτο party! Διασκευάζουν τραγούδια από την ελληνική και ξένη pop
rock σκηνή, τραγούδια που μας προκαλούν να συμμετέχουμε και να ανεβάσουμε κι εμείς (όσο μπορούμε!) την ένταση της φωνής μας! Οι Encore αποτελούνται από τον Κυριάκο Κουγιουμτζόγλου (φωνή, κιθάρα), τον Κώστα Πουλή (φωνή, κιθάρα), τον Παντελή Τζώνο (φωνή, σαξόφωνο), τον Χρήστο Τσαπράζη (μπάσο), τον Βαγγέλη Παπαγεωργίου (πλήκτρα) και τον Μπάμπη Πετσίνη (τύμπανα). Στο πρόγραμμα που παρουσιάζουν, συμπεριλαμβάνονται και δικά τους τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2012.

Στη Waterland λαμβάνουν χώρα διασκεδαστικά events, καλοκαιρινές συναυλίες με δημοφιλείς καλλιτέχνες, συναντήσεις με αγαπημένους ήρωες των παιδιών.

Διεύθυνση
5η οδός, Ταγαράδες, Θεσσαλονίκη
Ώρα έναρξης
16:00 (το πάρκο ανοίγει από τις 10:00)
Είσοδος
Ελεύθερη για τους επισκέπτες του πάρκου (ισχύουν οι οικογενειακές και οι κάρτες απεριόριστων επισκέψεων)
Πληροφορίες & τιμές
23920 72025 & www.waterland.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα