Η 3η ετήσια συναυλία κοινωνικού χαρακτήρα έρχεται στο Βεάκειο Θέατρο

Η «Αλληλεγγύη Πειραιά» οργανώνει για 3η συνεχή χρονιά, συναυλία στο Θέατρο Βεάκειο Πειραιά, μια συναυλία την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017, με σκοπό τη στήριξη των δράσεων της Αλληλεγγύης Πειραιά και την οικονομική ενίσχυση του κοινωνικού της έργου.

Με τίτλο "Βαριά Βαλίτσα" πολλοί και γνωστοί τραγουδιστές, συνεργάτες, φίλοι και συνοδοιπόροι των αξέχαστων δημιουργών

Νίκου Παπάζογλου και Μανώλη Ρασούλη θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια τους που μιλούν ακόμη στις καρδιές μας και λειτουργούν καταλυτικά στην πολιτιστική συνείδηση της χώρας μας.

"Οι Κυβερνήσεις Πέφτουνε μα η Αγάπη Μένει", "Κανείς εδώ δεν τραγουδά", "Πότε Βούδας Πότε Κούδας", "Εάν πεθάνει μια Αγάπη", "Οι Νταλίκες", "Ολα σε θυμίζουν", "Υδροχόος", "Φαντάρος", "Τρελή και αδέσποτη", "Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια", "‘Ενα και Ένα" και άλλα πολλά γνωστά κομμάτια που έγραψαν τη δική τους ιστορία, σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή, και έκαναν τα κατάμεστα στάδια να μοιάζουν με παρεΐστικη γιορτή. Χιλιάδες Έλληνες τους αγάπησαν, χόρεψαν, έκλαψαν, ερωτεύτηκαν με τις μουσικές και τους στίχους τους. Συντρόφεψαν τις χαρές και τις λύπες μας τις αγωνίες και τις ελπίδες μας, ενώ παράλληλα γεφύρωσαν το αυθεντικό και λαϊκό στοιχείο του Έλληνα με τα πιο υγιή οικουμενικά ρεύματα, πυροδοτώντας με αυτόν τον τρόπο μια ιδεολογική επανάσταση, κάτι που δεν άρεσε στα παντός είδους κατεστημένα.

Με βασικό άξονα ότι η Ελλάδα από φύση και θέση πρέπει να στραφεί προς τον πολιτισμό και να παίξει ένα πρωτοποριακό ρόλο στο παγκόσμιο γίγνεσθαι αντί να είναι ουραγός , άφησαν το στίγμα τους και για τις επόμενες γενιές , ώστε να τραγουδούν ακόμη ’’Αχ Ελλάδα σ΄αγαπώ...’’ Τα κομμάτια ερμηνεύουν: Δημήτρης Κοντογιάννης, Θεοδοσία Στίγγα/ Γιώργος Λίζος, Αντώνης Κουμανδράκης, Γιώργος Κοκκινάκης, Παύλος Παφρανίδης, Κώστας Ματσίγκος, Θοδωρής Λίζος, Λάζαρος Πλιάμπας. Μια αξέχαστη βραδιά με τραγούδια γεμάτα νεανικότητα, φρεσκάδα αλλά προπάντων ελληνικότητα που δεν έχουν ξεθωριάσει, αντίθετα θα υπάρχουν για πάντα ‘’εδώ στη ρωγμή του χρόνου’’. Τη συναυλία θα ανοίξει το συγκρότημα Χορδές του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ.

Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν από την Αλληλεγγύη Πειραιά για να την κάλυψη των αναγκών των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων, δηλαδή των άνεργων, άστεγων και άπορων συμπολιτών μας.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την εταιρία SPECTAGO, η οποία έχει δημιουργήσει ειδική πλατφόρμα και αξιοποιώντας την τεχνολογία του Live Streaming στο Internet μεταδίδουμε τη συναυλία μας ζωντανά την ώρα που συμβαίνει στο θέατρο Βεάκειο με υψηλής ευκρίνειας εικόνα και κρυστάλλινο ήχο, δίνοντας σας τη δυνατότητα σε κάθε έλληνα, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού, να την παρακολουθήσει σε ηλεκτρονικό υπολογιστή (pc, laptop, tablet, smart phone και από εκεί σε τηλεόραση και προβολέα) από το σπίτι του.

Πληροφορίες

‘Ωρα έναρξης: 21.00

Τιμή εισιτηρίου: από 8€

Σημεία Προπώλησης: Bεάκειο Θέατρο, Αλληλεγγύη Πειραιά, viva.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα