Ένας λόγος παραπάνω με τον Νίκο Μπακουνάκη

"Ένας λόγος παραπάνω" είναι ο τίτλος μίας ενότητας συνεντεύξεων που θα πραγματοποιηθεί αυτή τη φορά με καλεσμένο τον Νίκο Μπακουνάκη, την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012, στο Loft του πολυχώρου Gazarte. Είσοδος ελεύθερη.

Ο Νίκος Μπακουνάκης, που θα μιλήσει αυτήν την Κυριακή, είναι διδάκτορας Ιστορίας και Πολιτισμών της Ecole de Hauves Etudes του Παρισιού και δημοσιογράφος, διευθύνει το ένθετο "Βιβλία" της εφημερίδας "Το Βήμα της Κυριακής". Έχει γράψει βιβλία για
την ιστορία του ελληνικού χώρου στο 19ο και τον 20ο αιώνα. Έχει διδάξει Ιστορία της Όπερας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, και σήμερα διδάσκει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού.

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο συνεντεύξεων από την Λίνα Νικολακοπούλου και τον Μάκη Προβατά με καλεσμένους από τον χώρο της Τέχνης και της Διανόησης ως προσπάθεια συζήτησης δίχως δισταγμούς. Στο τέλος κάθε συνέντευξης, πού διαρκεί μία ώρα, το κοινό έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει ερωτήσεις στον καλεσμένο ή την καλεσμένη. Οι βραδιές θα εμπλουτίζονται με οπτικοαουστικό υλικό σχετικό με το κάθε θέμα.

ΚάθεΚυριακή απόγευμα στις 6:30
Προσφέρεταικαφές και κουλουράκια.

Loft του πολυχώρου Gazarte: Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Keywords
Τυχαία Θέματα