Source hammam royale Shirodhara με 70€ στο Le Hammam Kifissia

Διώξτε την αρνητική ενέργεια από το σώμα σας, τυλιχθείτε στη ζεστασιά των αιθέριων ελαίων και του ανατολίτικου σανδαλόξυλου και ξεμπλοκάρετε τα 6 chakra σας. Επισκεφθείτε το Le Hammam Kifissia και χαρίστε στον εαυτό σας υγεία και ευεξία, επιλέγοντας το τελετουργικό ευεξίας Source hammam royale Shirodhara.Η φυσική ροή του λαδιού με το αγιουβερδικό μπολ Shirodhara προσφέρει μια διαλογιστική χαλάρωση η οποία ενεργοποιεί τη ζωτική ενέργεια και σάς απαλλάσσει από το
στρες, την αϋπνία και τους πονοκεφάλους εξισορροπώντας όλες τις σωματικές λειτουργίες.

Η θεραπεία ξεκινά με αρωματικό ατμόλουτρο-χαμάμ, που βοηθά στη βαθιά αποτοξίνωση του οργανισμού και του δέρματος.

Ακολουθεί παραδοσιακή μαροκινή απολέπιση σε ζεστό πέτρινο κρεβάτι με μαύρο σαπούνι και ειδικό γάντι του Κέσσα, που εφαρμόζεται με δυναμικό μασάζ, και αφαιρεί τις τοξίνες και τη λιπαρότητα από το δέρμα χαρίζοντας εξαιρετική λάμψη και ζωντάνια. Το μασάζ Shirodhara με ζεστό μείγμα από αιθέρια έλαια και ανατολίτικο σανδαλόξυλο ρέει αργά και σταθερά στο τρίτο μάτι ξεμπλοκάροντας τα 6 chakra. Η ροή συνεχίζεται ξεμπλοκάροντας όλα τα chakra και ολοκληρώνεται με μασάζ σε όλο το σώμα, με ιδιαίτερη έμφαση σε πρόσωπο, ηλιακό πλέγμα (κοιλιά) και πλάτη.

Ο χώρος
Με την είσοδό σας στο LE HAMMAM KIFISSIA μπαίνετε σε έναν κόσμο βγαλμένο από τις Χίλιες και μία Νύχτες. Μυστηριακή ατμόσφαιρα και αρχιτεκτονική που παραπέμπει στα παραμύθια της Ανατολής. Υπέροχα χρώματα, χρυσές ψηφίδες και ανατολίτικη μουσική σάς κάνουν να πιστέψετε ότι βρίσκεστε στο χαμάμ ενός μαροκινού παλατιού. Πολυτέλεια σε κάθε λεπτομέρεια, γουστόζικα αντικείμενα διαφόρων μεγεθών, άλλοτε χρυσά και άλλοτε με χρωματιστούς καθρέπτες αντανακλώνται στο φως δημιουργώντας ένα παιχνίδι των αισθήσεων.

Η φιλοσοφία
Η ευεξία δεν είναι κάτι καινούργιο στο Μαρόκο, είναι κομμάτι μιας κληρονομιάς που έχει τις ρίζες της στους αρχαίους Ρωμαίους κατά τη διάρκεια του 3ου αιώνα. Συστατικά γνωστά από την αρχαιότητα βρίσκονται στην καρδιά της μαροκινής παράδοσης, όπως η χέννα, ο πηλός Ghassoul, το μαύρο σαπούνι, τα αιθέρια έλαια, το έλαιο argan και πολλά άλλα.

Όλα τα παραπάνω αντανακλούν την φιλοσοφία του LΕ ΗΑΜΜΑΜ KIFISSIA, η οποία βασίζεται στην ευεξία και την ομορφιά, εμπνευσμένη από την ισορροπία και τη φύση, έτσι ώστε να ανακαλύψετε την τέλεια αρμονία ανάμεσα στο σώμα και το πνεύμα. Τα αρχαία πολύτιμα προϊόντα ομορφιάς παντρεύουν τη σοφία της μαροκινής παράδοσης με τις σύγχρονες γνώσεις γύρω από την αρωματοθεραπεία και τη φυτοθεραπεία. Το μοναδικό μαροκινό χαμάμ στην Κηφισιά σάς οδηγεί στα κρυφά μονοπάτια πανάρχαιων ανατολίτικων θεραπειών ομορφιάς και χαλάρωσης.

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Παρασκευή 10:30 – 21:00

Διεύθυνση
Αγίου Τρύφωνος 8, 145 62 Κηφισιά

Τηλέφωνο
210 6233141-2-3
Keywords
Τυχαία Θέματα