RETAIL BUSINESS AWARDS 2013: Διάκριση για τα Starbucks

Το κατάστημα Starbucks στην οδό Κοραή, διακρίθηκε στα RETAIL BUSINESS AWARDS ανάμεσα σε ηγετικούς εκπροσώπους της αγοράς εστίασης, με το βραβείο «Retail Store- Εστίαση 2013». Κριτήριο επιλογής σε αυτή την κατηγορία αποτελούν: η κορυφαία εξυπηρέτηση, η απόδοση και η συνολική εικόνα καταστήματος στη χώρα.Ο κύριος Στέφανος Αραβανής, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Μαρινόπουλος
Εταιρία Καφέ Α.Ε.Ε. - Starbucks δήλωσε σχετικά: «Αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή και χαρά για αυτή τη διάκριση καθώς αποτελεί αναγνώριση των διαρκών προσπαθειών μας να προσφέρουμε τον καλύτερο καφέ και την καλύτερη εμπειρία στους φίλους που μας επισκέπτονται και μας εμπιστεύονται καθημερινά. Το κατάστημα στον πεζόδρομο της οδού Κοραή αποτελεί ορόσημο της παρουσίας μας στην Ελλάδα, καθώς ήταν το πρώτο κατάστημα που άνοιξε στη χώρα μας. Μετά την ολική ανακαίνιση του, επιστρέφουμε σε έναν αγαπημένο χώρο, με μια πολύ δεμένη ομάδα partners, για να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε το πάθος μας για τον καφέ και τους ανθρώπους.»

Το κατάστημα έχει έκταση 264 τ.μ., διαθέτει ισόγειο, ημιώροφο και εξωτερικό καθιστικό χώρο στον πεζόδρομο και στην ιστορική στοά της Κοραή. Η διακοσμητική προσέγγιση αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της φιλοσοφίας των Starbucks να δημιουργούν ξεχωριστές εμπειρίες, με έμπνευση την τοπική ιστορία και παράδοση, εμφανίζοντας παράλληλα και σύγχρονες αισθητικές επιρροές.

Τα RETAIL BUSINESS AWARDS 2013 τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, διοργανώνονται σε συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος και αποτελούν καταξιωμένο θεσμό του ελληνικού λιανεμπορίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα