Escape Weekends: Kouros Village στην Αντίπαρο

Η low - profile Αντίπαρος, τα τελευταία χρόνια, έχει περάσει στην «αντεπίθεση» παρέχοντας στους - συνεχώς αυξανόμενους - επισκέπτες της τις καταλληλότερες συνθήκες για ιδανικές διακοπές. Μάλιστα, οι προτάσεις για διαμονή είναι πολλές και εκλεκτές, καταφέρνοντας να πείσει ακόμα και τους πιο... δύσπιστους απέναντι στα «αντί» νησιά.

Μπορείτε εύκολα και άνετα να ταξιδέψετε με κάποιο πλοίο από τον Πειραιά, τη Ραφήνα ή το Λαύριο στην Πάρο και από εκεί να πάρετε

ένα από τα καΐκια που φεύγουν από την Παροικιά ή τα ferry boat από την Πούντα, για να μεταφερθείτε απέναντι στην Αντίπαρο. Και να είστε σίγουροι πως γνωρίζοντάς την καλύτερα δεν θα μπορείτε να μην τη λατρέψετε...

Με ακτογραμμή 57 χιλιομέτρων, η Αντίπαρος περιβάλλεται από παραλίες, η καθεμία με τη δική της ιδιαίτερη ομορφιά. Από τη μία πλευρά, την αγκαλιάζουν ήρεμα νερά με χρυσές αμμουδιές κι από την άλλη κατακόρυφα βράχια με σπηλιές, που συνθέτουν ένα πιο άγριο φυσικό τοπίο. Διαθέτει οργανωμένες παραλίες με beach bars, παραλίες ιδανικές για θαλάσσια σπορ, αλλά και πιο ερημικές, για εκείνους που προτιμούν την ηρεμία και την γαλήνη στις διακοπές τους.

Διαμονή στην Αντίπαρο

Ανάμεσα σε πολλές και διαφορετικές επιλογές - για κάθε γούστο - η δική μας πρόταση για το νησί είναι το Kouros Village. Μόλις 500μ. από το λιμάνι της Αντιπάρου και με θέα στη θάλασσα, το Kouros Village μας καλεί να γνωρίσουμε την Αντίπαρο, το νησί με την λιτή φυσική ομορφιά και τους «κρυμμένους θησαυρους», που δικαίως την κατατάσσουν στη λίστα με τους κρυφούς παραδείσους στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Το Kouros Village αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, που λειτουργεί συνεχόμενα από το καλοκαίρι του 1995. Είναι χτισμένο στο παραδοσιακό κυκλαδίτικο στιλ, εμπλουτισμένο, παράλληλα, με σύγχρονα αρχιτεκτονικά στοιχεία. Είναι τοποθετημένο μόλις 50μ. από τη θάλασσα, σε μια ήσυχη γειτονιά, στο τέλος του λιμανιού της Αντιπάρου. Πρόκειται για τρία κτίρια με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, που διαθέτουν κήπο αλλά και πισίνα.

Το Kouros Village προσφέρει στους επισκέπτες του μια ποικιλία τύπων καταλυμάτων, όλα με μπαλκόνια και θέα στη θάλασσα.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου, με πανοραμική θέα στο λιμάνι της Αντιπάρου και το κοντινό νησί της Πάρου, βρίσκεται δίπλα στην πισίνα και την παραλία. Το λιμάνι και το γραφικό χωριό της Αντίπαρου με τον πεζόδρομο με καταστήματα, εστιατόρια, καφέ και μπαρ, απέχουν μόνο μερικά λεπτά με τα πόδια.

Πολλές από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το κατάλυμα, γεγονός που εξυπηρετεί πολύ, όλους όσους έχουν επιλέξει το νησί για χαλάρωση και όχι πολλές μετακινήσεις. Η παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα, μια από τις πιο δημοφιλείς του νησιού, βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά και αποτελεί ένα φιλόξενο σημείο για οικογένειες που θέλουν να περάσουν μια ήσυχη μέρα στην παραλία. Τα κρυστάλλινα νερά της είναι ρηχά και κάνουν την παραλία ιδανική για παιδιά. Μάλιστα η παραλία είναι γνωστή και ως «Baby Beach», γεγονός που μας κάνει να καταλάβουμε πως η παραλία αποτελεί έναν επίγειο «παράδεισο» για τα παιδιά.

Οι παραλίες Ψαραλυκή, Κάμπινγκ και Σιφνέικο, γνωστή και ως Sunset Beach, απέχουν περίπου 10-15 λεπτά με τα πόδια.

Το Kouros Village διαθέτει συνολικά 30 δωμάτια, τα οποία αποτελούνται από άνετα δίκλινα δωμάτια καθώς και ευρύχωρες σουίτες. Είτε ταξιδεύετε μόνος, είτε με την παρέα ή την οικογένεια σας, σίγουρα θα βρείτε το καταλληλότερο δωμάτιο, σύμφωνα με το γουστο και τις ανάγκες σας. Κι αν έχετε κάποιες ειδικότερες ανάγκες, ενημερώστε το ξενοδοχείο κι εκείνο θα φροντίσει για εσάς, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό και είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση και μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα. Η τραπεζαρία περιλαμβάνει ψυγείο και ηλεκτρικό βραστήρα. Το μπάνιο διαθέτει ντους και στεγνωτήρα μαλλιών. Παρέχεται επίσης δωρεάν Wi-Fi.

Τα superior δωμάτια του Kouros Village ανακαινίστηκαν πλήρως το 2017 και 2018. Όλα διαθέτουν A / C (1 ή 2), LED (32 '' - 50 '', 1 ή 2), mini bar / ψυγείο, βραστήρα, καφετιέρα Nespresso, στεγνωτήρα μαλλιών, χρηματοκιβώτιο, πετσέτες και κλινοσκεπάσματα από την COCOMAT, ανέσεις από την O-LIVE (COCOMAT), υψηλή αισθητική και κομψότητα.

Αντιστοίχως τα premium δωμάτια, υποβάλλονται σε μερικές ανακαινίσεις και συντηρήσεις κάθε χρόνο για να διατηρήσουν υψηλό επίπεδο. Όλα τα premium δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό (1 ή 2), ψυγείο, βραστήρα, καφετιέρα φίλτρου, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, πετσέτες και χρηματοκιβώτια από την COCOMAT.

Το Kouros Village προσφέρει ακόμα, εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου στον κήπο και σνακ μπαρ.

Η πισίνα είναι 84τ.μ. (12m x 7m) και μεταξύ 1,2m και 2,7m βάθος. Παρέχεται αποκλειστικά για τους ενοίκους του ξενοδοχείου και ελέγχεται και καθαρίζεται καθημερινά από εξειδικευμένο προσωπικό, έτσι ώστε να διατηρηθεί ασφαλής. Παρέχονται επίσης ξαπλώστρες με στρώματα και πετσέτες πισίνας, δωρεάν. Εάν μια από τις ημέρες της παραμονής σας στο νησί, δεν έχετε διάθεση για μετακινήσεις, έχετε την εναλλακτική επιλογή να παραμείνετε στο ξενοδοχείο και να απολαύσετε εκεί το μπάνιο σας ή κάποιο δροσιστικό ποτό δίπλα στην πισίνα.

Το εστιατόριο Kouros είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 08:00 έως τις 18:00 για πρωινό / brunch και μεσημεριανό γεύμα. Προσφέρονται καφέδες, ποτά, κοκτέιλ και μερικά σνακ μέχρι τα μεσάνυχτα, με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίηση των επισκεπτών. Θα μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία φρέσκων και τοπικών προϊόντων με έμφαση στην ελληνική και τη μεσογειακή κουζίνα. Aκόμα κι αν δεν είστε ένοικοι του Kouros Village, έχετε την δυνατότητα να πάρετε ελεύθερα πρωινό, πριν ξεκινήσετε για την παραλία, ή να απολαύσετε το μεσημεριανό σας γεύμα, για να σας κρατήσει μέσα στη μέρα.

Η κουζίνα κλείνει το βράδυ, ωστόσο το μπαρ παραμένει ανοιχτό και είναι το ιδανικό μέρος για να μείνετε το βράδυ, λίγα μόλις μέτρα μακριά από τον πιο πολυσύχναστο κεντρικό δρόμο της Αντιπάρου, απολαμβάνοντας μια ποικιλία από μπύρες και καλοκαιρινά κοκτέιλ.

Το φιλόξενο περιβάλλον του Kouros Village αποτελεί και την ιδανικότερη επιλογή για την διοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων. Από πάρτι γενεθλίων, επετείους αλλά και κάθε είδους εορτασμούς το Kouros Village τα αναλαμβάνει όλα. Δεν χρειάζεται καν να έχετε κάποιο ιδιαίτερο λόγο για να διοργανώσετε ένα δείπνο, συγκεντρώστε απλώς τους φίλους σας, κάντε κράτηση στο εστιατόριο και αφήστε τα υπόλοιπα στο προσωπικό.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2284 061084 ή επισκεφθείτε το site του ξενοδοχείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα