Dress Pop: φορέματα και θέματα για στιλάτα κορίτσια

Το Dress Pop - www.dresspop.gr- είναι μια σειρά από ευκολοφόρετα κι άνετα φορέματα με «πρωταγωνιστές» ενδιαφέροντα και παιχνιδιάρικα εμπριμέ υφάσματα.Η ιδέα για την δημιουργία του ξεκίνησε όταν η ομάδα που το εμπνεύστηκε άρχισε να μην βρίσκει εύκολα εκεί έξω τα φορέματα που της αρέσουν- φορέματα που θέλει μια γυναίκα με αισθητική να φοράει από το πρωί ως το βράδυ και να είναι ο εαυτός της χωρίς όμως να έχει πληρώσει μια περιουσία, χωρίς να βλέπει το φόρεμα της να «αναπαράγεται» σε όλη την υπόλοιπη πόλη και χωρίς τις ενοχές ότι το φόρεμα που επέλεξε
έχει φτιαχτεί σε ένα sweat shop στην Κίνα.

Κι έτσι, μας μπήκε η ιδέα να φτιάξουμε αυτά τα λίγο δυσεύρετα φορέματα μόνες μας. Κι αρχίσαμε να γυρνάμε όλη την πόλη για να βρίσκουμε ποιοτικά υφάσματα με πρωτότυπα και παιχνιδιάρικα εμπριμέ. Και μετά αρχίσαμε να σκεφτόμαστε κι αυτά τα σχέδια που αγαπάμε πολύ αλλά δεν βρίσκαμε εύκολα στην αγορά- όπως τα λατρεμένα μας κρουαζέ για παράδειγμα, ένα φόρεμα σήμα κατατεθέν του Dress Pop.
Και να’ τα τώρα έτοιμα τα φορεματάκια μας- σε αγαπημένα αλλά και φρέσκα πατρόν, που κλείνουν το μάτι στο vintage, το pop, στα ‘60’s, τα ‘70’s και το σήμερα, με γνώμονα τις ‘εκδοχές’ της μόδας που αγαπούν κι αγκαλιάζουν τις καμπύλες μας και την ανάγκη μας για απλότητα κι ευελιξία, για ένα ντύσιμο που αντέχει να βρίσκεσαι πολλές ώρες εκεί έξω, χωρίς να χρειάζεται να φοράς μια... ρομποτική «στολή εργασίας».

Φορέματα σε οικονομικές τιμές (από € 30 έως € 40), σε πολύ περιορισμένο αριθμό κομματιών για κάθε σχέδιο και καλοραμμένα από μια μικρή ελληνική μονάδα παραγωγής, με πολυετή εμπειρία.
Στο Dress Pop αγαπάμε τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά- το ρέλι που υπογραμμίζει το δυνατό χρωματικό καμβά του φορέματος, το μικρό κουμπάκι που μοιάζει με πέρλα, ένα κλείσιμο σαν χαμόγελο στο κλείσιμο του ρούχου, στην πλάτη.
Παράλληλα, το Dress Pop είναι και μια σειρά από κείμενα. Από αυτά που θέλουν να διαβάζουν μικρά και μεγάλα κορίτσια που έχουν άποψη για όσα συμβαίνουν γύρω τους. Κείμενα γραμμένα από την ομάδα μας- έμπειροι δημοσιογράφοι, φρέσκα, ταλαντούχα πρόσωπα αλλά και γνωστοί συγγραφείς.

Κείμενα για την καθημερινότητά μας έξω στην πόλη, μέσα στο σπίτι, με τα παιδιά μας, με το αγόρι μας και τους φίλους μας. Κείμενα που μιλάνε για εμάς με ειλικρίνεια. Κι ακόμα playlists με μουσικές για διαβασμένα κορίτσια. Και φυσικά, συνεντεύξεις και ρεπορτάζ που μας συστήνουν άλλες –κανονικές- γυναίκες οι οποίες κάνουν ωραία και σημαντικά πράγματα.

Να, δείτε μερικά ωραία μας κείμενα εδώ: http://bit.ly/2tgE0EM, http://bit.ly/2spfhOD

Και φυσικά, τα όμορφα φορέματα μας εδώ: https://dresspop.gr/shop/
Keywords
Τυχαία Θέματα