Το μήνυμα Τσιτσιπά στην ΑΕΚ για το Final 4 του BCL -«Κολλημένος στην τηλεόραση, θα υποστηρίζω με μεγάλο πάθος»

Τις ευχές του στην ΑΕΚ, που ετοιμάζεται να φιλοξενήσει στη Sunel Arena το Final 4 του BCL (9-11 Μαΐου), έστειλε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Την ώρα που η «Βασίλισσα» ετοιμάζεται για τον σπουδαίο ημιτελικό με την πανίσχυρη Μάλαγα, στοχεύοντας να πάει στον μεγάλο τελικό για να κοντραριστεί με τον νικητή του ζευγαριού Τενερίφη-Γαλατασαράι, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έστειλε το μήνυμά του στον Ντράγκαν Σάκοτα και τους παίκτες του, υποστηρίζοντας ότι θα τους υποστηρίξει με «μεγάλο πάθος», όντας «κολλημένος στην τηλεόραση».

Το βίντεο του Στέφανου Τσιτσιπά για την παρουσία της ΑΕΚ στο Final 4 του BCL

«Καλή επιτυχία στην ομάδα της ΑΕΚ, στις 9 Μαΐου για το Final Four. Θα είμαι κολλημένος μπροστά στην τηλεόραση και θα υποστηρίζω με μεγάλο πάθος».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσιτσιπά, ΑΕΚ, Final 4, BCL -Κολλημένος,tsitsipa, aek, Final 4, BCL -kollimenos