Το καινούργιο τραγούδι της Σάττι: «Η Μαρίνα σας πήγε τάπα» -Οι στίχοι σχόλιο για τη Eurovision

Λίγες ημέρες μετά τον τελικό της Eurovision 2024, η Μαρίνα Σάττι κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ, στο οποίο περιλαμβάνεται το «ZARI», που εκπροσώπησε τη χώρα μας στον διαγωνισμό.

Τα μεσάνυχτα κυκλοφόρησε το άλμπουμ της Μαρίνας Σάττι, με τίτλο «P.O.P.», το οποίο περιλαμβάνει 7 κομμάτια -εκτός από το ζάρι, ακούμε και το προηγούμενο χιτ της, το TUCUTUM, που είχε γίνει viral.

Τα νέα
κομμάτια της Μαρίνας Σάττι

Τα άλλα, τα νέα κομμάτια, είναι τα «STIN IYIA MAS», «LALALALA», «EIMAI KALA!!!!!!!», «MIXTAPE», «Ah THALASSA» (το τελευταίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του πατέρα της).

Στο επίκεντρο της προσοχής έχουν βρεθεί στίχοι από το «MIXTAPE», που ερμηνεύονται ως αναφορά στη Eurovision 2024 και στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν γύρω από τον διαγωνισμό και τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι.

Στους στίχους του κομματιού ακούμε, μεταξύ άλλων: «Η Μαρίνα σάς πήγε τάπα», «Ψέματα σας είπα τώρα άλλαξα μυαλά», «Πάω διακοπάρες τώρα I don't give a f@@k». «Τι να πούνε τώρα, χορεύει όλη η χώρα, τους ρώτησα αν στο χωριό τους είχαν "ρεγκετόν”» λέει σε άλλο σημείο το κομμάτι (φράση που είχε χρησιμοποιήσει η Σάττι σε live βίντεό της), προκαλώντας αντιδράσεις.

Το νέο βιντεοκλίπ

Στο βίντεο για το νέο της κομμάτι, LALALALA, η Μαρίνα Σάττι τραγουδά και χορεύει με άλλο κόσμο σε ένα λούνα παρκ και μπαίνει στα διάφορα παιχνίδια, όπως τα τρενάκια.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάττι, Η Μαρίνα, -Οι, Eurovision,satti, i marina, -oi, Eurovision