ΣΥΡΙΖΑ: Μόλις επτά μικρές επιχειρήσεις έχουν λάβει ενίσχυση από το Ταμείο Ανάκαμψης

«Είναι δυνατόν κάποιος που φέρει την ιδιότητα του Υπουργού Ανάπτυξης να μιλά στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και να ζητά να μη διαχωρίζονται οι επιχειρήσεις σε μεγάλες και μικρές;» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση.

«Προφανώς και ναι, αρκεί να ονομάζεται Κώστας Σκρέκας και να μετέχει στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Κι όλα αυτά τη στιγμή που τα στοιχεία που αφορούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι συντριπτικά. Όταν μόλις επτά (!) μικρές επιχειρήσεις έχουν

λάβει ενίσχυση από το Ταμείο Ανάκαμψης, ο κ. Σκρέκας ζητά να μη γίνεται διαχωρισμός ανάμεσα σε μικρές και μεγάλες.» σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή όσα ανέφερε στο συνέδριο του Economist ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας.

«Ωστόσο, τίποτα πλέον δεν μας ξενίζει. Άλλωστε, ο κ. Σκρέκας μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ακροβασίες. Είναι ο ίδιος που το Πάσχα ενημέρωσε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες πως η λύση για την υψηλή τιμή του αρνιού είναι το… ελαφρύτερο αρνί, όπως έκανε αντίστοιχα και ο κ. Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής για τη φέτα. Η "αριστεία" δεν κρύβεται» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα