Συγκλονίζει η Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Αποκάλυψε τη μάχη της με την ανορεξία όταν έπαιζε στο «Παντρεμένοι με παιδιά»

Η ηθοποιός Κριστίνα Άπλγκεϊτ, αποκάλυψε ότι είχε ανορεξία την περίοδο που έπαιζε στη διάσημη σειρά «Παντρεμένοι με παιδιά».

«Απλώς στέρησα τον εαυτό μου φαγητό για χρόνια και χρόνια και χρόνια», είπε αρχικά η Άπλγκεϊτ στο νεότερο επεισόδιο του MeSsy, του podcast που κάνει με τη συνάδελφό και φίλη της, Τζέιμι-Λιν Σίγκλερ.

Η ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια δίνει μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας,

είπε πως ποτέ έως τώρα, δεν είχε συζητήσει δημόσια για τη διατροφική της διαταραχή. Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ είπε στην εκπομπή ότι το θέμα με τα κιλά της ξεκίνησε από την παιδική της ηλικία, όταν ο γιος μιας γειτόνισσας, την αποκαλούσε χοντρή.

Όταν ήταν 15 ετών και είχε ξεκινήσει την επιτυχημένη πορεία της στο «Παντρεμένοι με Παιδιά», η μητέρα της την ανάγκασε να ξεκινήσει δίαιτα. «Ήταν πάντα ανταγωνιστική (η μητέρα μου). Αν έφτανα τα 49 κιλά, αναρωτιόταν πάντα πώς το κατάφερνα. Ο λόγος ήταν ότι έτρωγα πέντε αμύγδαλα σε μια μέρα, έκλαιγα και δεν θα ήθελα να βγω από το σπίτι για πολλά χρόνια», είπε.

Στο «Παντρεμένοι με παιδιά» η Άπλγκεϊτ φορούσε συχνά κοντές φούστες και αποκαλυπτικά μπλουζάκια για τον ρόλο της Κέλι Μπάντυ. «Ήθελα τα κόκκαλά μου να προεξέχουν, οπότε δεν έτρωγα», είπε.

«Ήταν πολύ τρομακτικό για όλους στο πλατό γιατί έλεγαν "η Κριστίνα δεν τρώει ποτέ". Μου μίλησαν για αυτό», είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε πως κάποια περίοδο ήταν τόσο πολύ αδύνατη, που δεν της έκαναν ούτε τα ρούχα με το μηδέν νούμερο.

Επί πολλά χρόνια αντιμετώπιζε διατροφικές διαταραχές μέχρι να συνειδητοποιήσει πως χρειάζεται βοήθεια. Αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο τώρα είναι η κόρη της, Σάντυ. «Δεν θέλω η κόρη μου να με βλέπει να μην τρώω. Είχα άσχημα προβλήματα αυτοεκτίμησης και θα τα έχω όλη μου τη ζωή. Δεν το θέλω αυτό για το παιδί μου», είπε η όμορφη ηθοποιός των 90s.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα