Σοκ στο Οχάιο: Συνταξιούχος σκότωσε αθώα οδηγό Uber μετά από τηλεφωνήματα απατεώνων

Κατηγορίες για φόνο απαγγέλθηκαν σε έναν συνταξιούχο στο Οχάιο, ο οποίος πυροβόλησε θανάσιμα μία οδηγό Uber, νομίζοντας ότι η γυναίκα προσπαθούσε να τον ληστέψει μετά από τηλεφωνήματα απατεώνων που δέχθηκε ο ίδιος, αλλά και το θύμα.

Το τραγικόπεριστατικό έγινε στις 25 Μαρτίου στοσπίτι του Γουίλιαμ Μπροκ στο ΝότιοΤσάρλεστον. Αστυνομικοί έσπευσαν εκείόταν ο συνταξιούχος τηλεφώνησε στηνΆμεση Δράση

λέγοντας ότι πυροβόλησεάτομο, που προσπαθούσε να τον ληστέψει.

Σύμφωνα με τις Αρχές ο Μπροκ είχε δεχθεί τηλεφωνήματα από κάποιον που παρίστανε ότι είναι αξιωματούχος του τοπικού δικαστηρίου κι άρχισε κάποια στιγμή να τον απειλεί και να του ζητά χρήματα.

Οι απατεώνες είχαν πει στην οδηγό Uber να παραλάβει ένα πακέτο από το σπίτι του συνταξιούχου

Το θύμα, ηηλικίας 61 ετών Λολίθα Χολ, ήταν οδηγόςUber, στην οποία πιθανώς οίδιος απατεώνας ή συνεργός του είχε πεινα παραλάβει ένα πακέτο από το σπίτιτου συνταξιούχου.

Η οδηγόςαγνοούσε τα τηλεφωνήματα που είχε δεχθείο Μπροκ. Φθάνοντας στο σπίτι βγήκε απότο αυτοκίνητο κι ο συνταξιούχος τράβηξεόπλο και της ζήτησε να του πει ποιοςέκανε τα απειλητικά τηλεφωνήματα. Τηςάρπαξε μάλιστα το κινητό και την εμπόδιζενα φύγει. Όταν εκείνη προσπάθησε νααπομακρυνθεί ο 81χρονος την πυροβόλησεμία φορά και στη συνέχεια άλλες δύοκαθώς συζητούσαν την κατάσταση. Ο Μπροκτραυματίστηκε κάπως στο κεφάλι στηδιάρκεια του περιστατικού και τηλεφώνησεστην Άμεση Δράση μετά την τρίτη σφαίραπου έριξε στο θύμα. Η οδηγόςUber διακομίστηκε στο νοσοκομείο,αλλά υπέκυψε αργότερα στα τραύματά της.

Ο συνταξιούχος δήλωσε αθώος, αλλά ενδέχεται να εκτίσει ποινή ισόβιας κάθειρξης αν καταδικαστεί για τον φόνο της γυναίκας. Οι Αρχές ερευνούν ποιος έκανε τα τηλεφωνήματα στον Μπροκ και την οδηγό κι αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοκ, Οχάιο, Συνταξιούχος, Uber,sok, ochaio, syntaxiouchos, Uber